Manastir Hilandar - Utisci

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
Pozdrav svima,

evo da otvorim temu u kojoj možete deliti utiske o boravku, kao i savete za odlazak u Manastir Hilandar.
Ja sam po prvi put u životu bio u Manastiru Hilandar u aprilu prošle godine i moram vam reći da je to jedan od najjačih utisaka u životu i iskustvo koje me je trajno promenilo na bolje.

Mislim da bi svako trebalo da poseti to mesto jer ima izuzetnu energiju koju je prosto nemoguće opisati rečima.
Ja sam bio i na drugim izuzetno energetski moćnim mestima, kao što je Dyanalinga hram u Indiji, koja zaista ima izuzetnu energiju.

Međutim, energiju koju sam osetio u Manastiru Hilandar nikada u životu nisam osetio.

U svakom slučaju, velika preporuka.

A ako vas zanimaju neki detalji ili proces kako tamo ići, slobodno pitajte.

Za kraj, evo jedan trailer filma o Svetom Savi i samom Manastiru Hilandar, koji će biti završen i objavljen u navednom periodu.

Davna 2013
Trebalo bi sto pre otici opet
d276231063aae6cc3e4e8eb2815f5689.jpg

Sent from my ELP-NX9 using Tapatalk

Ja sam znao da moram ponovo otići nakon povratka sa prošlogodišnjeg putovanja.
Ne znam da li sam zakasnio da se prijavim za ovu godinu, ali ionako ove godine neću imati toliko vremena zbog nekih putovanja.

Tako da bih verovatno planirao odlazak sledeće, 2027. godine.

Ako bude još zainteresiranih, onda možemo da se organizujemo i kao grupa da idemo. 👍🏻

EDIT: Ovo je link sa uputstvom i izgleda da 2026 nije popunjena inace bi ovde to napisali.

Back