Mare23jewels - Pocetak mini kolekcije

Mare23jewels

New member
Moj prvi kineski digitalac

Sluzi me dobro vec pola godine bez ikakvih problema za sada,
cele sezone sam plivao i gnjurio u bazenu sa njim, neskidam ga cak ni
kada se kupam iako sam svestan da ne bi trebao, nema problem sa parom ni slanom vodom
okej se pokazao sobzirom da je jeftin kinez.

Attachments

• 22.jpg
    22.jpg
    294.6 KB · Views: 107
  • 111.jpg
    111.jpg
    269.7 KB · Views: 117
  • 345.jpg
    345.jpg
    316.8 KB · Views: 99
Ako budeš "pičio" stazama mog brata 23jewels-a (a izabrani nick kaže da 'oćeš) , za godinu-dve ćeš reći : " eeeee , kad se setim mog kineskog digitalca... " :laugh:

Mare, dobro nam došao na portal i forum! :)

Htedoh da ti pored dobrodošlice poželim i proširenje kolekcije satova. Uvek je dobro imati jedan sat ili bar nekoliko... ;)
A sada sledi LINK ka kolekciji tvoj imenjaka sa foruma. Čisto da dodatno obrazložim post iznad ovog.

Pozz!

Samo napred nek se kolekcija širi.kad kreneš nema kraja

1. Hvala vam svima na toploj dobrodoslici, vec godinu dana cesto posecujem ovaj forum koji me odusevio i promenio mi mnoga misljenja, citam komentare i pokusavam koliko toliko da budem vise edukovan u stvari vezane za satove, do skoro sam bacao pare na repe : rolex-a i breitlinga, deda me je odvikivao od njih i pokazao njegovu kolekciju satova koje je skupljao, primetio sam staru doxu i seika, cim budem imao vremena uslikacu ih i ubaciti na forum, u pitanju su dosta stari modeli pa ce da vam budu poslastice za oci :)

Hvala vam na dobrodoslici, Bice jos satova za dan, dva cim budem imao vremena uslikacu ih sve cim budem imao vremena, ima i doxa stara 30 godina od dede i seiko :) Kolekcija se siri deda pomogao :dance3:

Last edited by a moderator:
Ovo je najstariji sat koji posedujem Doxa iz 1963 dobio sam je od dede, neznam nista o njoj ni koliko joj se krece cena, da li neko zna nesto o ovom satu ? evo 2 fotke zao mi je sto nemam bolju sliku koristim web kameru :( bice uskoro i boljih fotki kad nabavim aparat... Neplaniram da je nosim cuvacu je. ;)
23456.jpgdoxa 63.jpg

Back