Marinela

Re: Predlozi za kupovinu sata do 300 EUR

Muž je verovatno modernijeg shvatanja, pa gleda u mobilni kada mu treba tačno vreme, ali zato imaš nas, koji prvo pogledaju u sat i tek onda može dan da počne, pa će se naći i neki dobrovoljac, koji ceni tvoju ljubav prema satovima, pa ti možda i pokloni neki lep satić, ako vam se ukrste životni putevi. Nikad se ne zna. :thank_you2:

ma kad bi manje kupovala garderobu i trosila na gluposti ko sve žene, lakše bi za sat uštedela😊

Mislim da bi bilo zanimljivo videti swatch-eve koje imaš. Možeš slobodno da otvoriš temu i u njoj da kačiš slike.

Naravno, ako ti je interesantno :).

Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk

objasnite mi kako da kačim slike sa telefona....koristim i phone 8. sve što sam kačila je bilo sa desktopa...

Instaliraj tapatalk aplikaciju, sa nje ide lako.

ove satove najviše nosim u poslednje vreme - dva svoča i jedna invicta.
imam ih još koje slabije nosim, slikaću ih danas-sutra....

0.jpg1.jpg
promenila sam i kaiš na novom satu, pa da vidite šta sam izabrala...
mnogo mi je bolje sada, bio mi je težak sat sa onim metalnim kaišem.

imam crni sat a belo mi je ok samo za leto.
nema šanse da zimi nosim beli sat jer zimi nosim tamne boje.

Crna bi mu legla baš dobro.

nisam vam rekla, ja nosim sat na desnoj ruci.

Levo, desno - sasvim svejedno :) Nema tu pravila. Tokom vremena, stvorena je navika da se satovi nose na levoj ruci - cisto iz prakticnih razloga, posto je to manje dominantna ruka (vecina populacije su desnjaci). Tako se sat manje pomera (manja mogucnost da se osteti), lakse se podesava vreme bez skidanja sata sa ruke, moze se videti koliko je sati ukoliko radis nesto desnom, dominantnom rukom (ako naprimer pises ili se rukujes). Kao sto rekoh, svejedno na kojoj ruci nosis :) Stvar licnog izbora ....

joj jeste, stalno kačim tastaturu i pišem desnom... sad ću ja na levu da ga prebacim.
nov je, nek bar malo bude bez ogrebotina...

Back