Minhen ili Bec?

Bigmag

New member
Kada bi ste mogli da birate, u koji od ova dva grada bi otisli? Bilo bi lepo kada bi naveli razloge. Za one koji su bili i u jednom i u drugom, koji je lepsi, bolji, atraktivniji? Koji ima vise prodavnica satova ;), koji je skuplji, ima li u nekom prodavnica Steinhart satova?

Ne pitam vas tek onako, jedan je razlog zato sto cenim vasa misljena sveobuhvatno, a ne samo vezana za satove, a drugi zato sto konkretno mogu da biram u koji cu od ova dva grada, odnosno mogu da biram izmedju tri: Minhen, Atina ili Bec, ali sam Atinu odmah eliminisao zbog trenutnog stanja, a i nekako su mi kao ljubitelju satova ove dve destinacije dosta zanimljivije.

Unapred hvala i samo napred sa predlozima :)

A Tokio? Pa da biras kog ces Seika:D

Ja bih odabrao Bec. Po svim istrazivanjima je jedan od najboljih, ako ne i najbolji grad za zivot. Eh da, Steinhart ti u Bec stize za pola dana, provereno;) Augsburg odakle salju Steinhart-e, je veoma blizu Beca. U Minhenu nisam bio, tako da ne mogu da ih uporedim, ali bih u Becu rado ziveo.

U Tokio jednog dana obavezno ;-) Za sad su u opticaju ove dve varijante hehehe! A sto se tice steina, voleo bih prvo da vidim satove uzivo pa onda da odaberem, i ako ima jedan koji mi je vec prirastao za srce! Zato pitam da mozda nema njihove prodavnice bar na jednoj od ove dve destinacije? Pozdrav za vas dvojicu :-)

Pisali smo u isto vreme Zagor, a pisem sa telefona, pa te ispustih u pozdravima hehehe, idem sa devojkom tako da se u Bavarskoj mogu samo napiti :-D pozzz

Nisam bio u Minhenu, to jest ne računam nekoliko presedanja na aerodromu, ali bio sam u Beču nekoliko puta što poslom što turističku i svakako je za preporuku kad je reč o turističkom boravku. Ima dosta toga da se vidi, treba bar 2 dana za glavne obilaske. Ako nemaš previše vremena, koncentriši se na ono što je bitnije u trenutku a to su sato... pardon devojka. ;)

Inače, ako idete negde zbog piva, kao na primer u Bavarsku, najbolja destinacija je ipak Belgija!

Eh, momci, a kako to da niko ne spominje neko lepo ostrvo, toplo more i tako to? Sve je to lepo, standard, al' ladno za moj ukus ;)

Ja sam cesto bio u Becu (i sad sam u njemu ;)) i prelep je grad a i izlozi su super da ih umazes nosom ;). Za Minhen ne znam, ali Steinhart je ipak blizi njemu nego Becu iako se nalazi na putu prakticno izmedju W i M :). Ja glasam za: OBA. Jednostavno, blizu su. Ujutro pojedes Saher tortu u Demelu, izbalavis ispred Omeginog butika na Stefans placu, isplaces se pred A.Langeom, JLC-om i PP-om u Wempeu u Kertner straseu, zasitis Rolexa preko puta, u Wagneru i punog srca (a nadam se i novcanika;)), zaputis se put Minhena...

Bec je lep tu nema sta da se doda a ni oduzme. Ali sto se tice izbora satova, i sto se tice cena tu je povoljniji Minhen, a i daju vece popuste. Ja bih odabrao MInhen, posebno sto u Bec mozes uvek da odes.

U ponedeljak ujutru sam dosao iz Beča, bio na sajmu satova, prelep grad sa puno prodavnica za satove i odlicno objašnjenje je dao Vladas u pešačkoj zoni ima svašta da se vidi od firmi, da se zabalave izlozi . . . Ali Minhen je Minhen prelep grad malo skuplji sto se tice satova (neznatno jer im je veći standard 50-100 eura po satu). U Minhenu sam bio u aprilu ima svega, ali su cene jače nego u Beču . . . Ipak ćeš morati da odlučiš sam . . . To je i najbolje . . . LEP PROVOD GDE GOD DA ODEŠ . . .

Uh i dalje nisam siguran koja ce destinacija biti, poenta je da sam putovanje dobio kao nagradu, znaci ne postoji mogucnost kako je to Nesa zamislio (a meni se dopalo) da biram ja gde bih isao nego, imam tri opcije i od njih moram da izaberem jednu.

Krstin ovaj nas zajednicki mi krade uzdahe Nav B-Uhr 44 handwinding.. - Pilot Watch - Steinhart WatchesIMG_0351.jpg5..jpgIMG_0348.jpg

Slobodno ako jos neko ima neko misljenje ili savete samo izvolite ;)

U ovakvim slučajevima uvek preporučujem udaljeniju destinaciju.
Kada ,u budućnosti,poželiš da vidiš onu drugu-lakše ćeš to učiniti.

Ja sam jednom bio u prilici da biram između Pariza i Amsterdama.
Oba sam želeo da vidim.
Izabrao sam Amsterdam.

Cudo jos niko nije orimetio da u Becu na aerodromu zatvaraju radnju sa satovima i sve je na popustu 20-50%.Najveci je popust Seiko i Oris.Imaju solidan izbor Raimond Weill,Mautice Lacroih,Skupljel Certine,Tissot.Bolje cene necete nigde naci.Upravo sam uzeo sebi Sporturun po ceni Cronogrspha.Akcijs traje do sredine decembra

Seiko Sportura.jpgHvala hvala, obradovao me je sasvim slucajno.u becu sam pokusao kupiti drugi sat koji mi isu greskom porucili a onda me je na aerodromu sacekao popust kome ne treba odoleti...Bice vise slika kada ga budem predtavio jednog dana

Back