Pa to više nisi momak!? Lele,šta uradi crni Vladane! Kako da,sada već gospođi,objasniš što si uzeo ovaj ili onaj sat!?
Šalim se naravno-sve čestitke i sve ti srećno bilo(i nevjesti takođe)!
I što kažu,ubrzo i prinova da bude!
Lep je život kada se budiš pored voljene osobe, kada se sve stekne u zajedničkom životu! Svaku radost, svaku nebrigu podeliš s voljenim bićem, jer na kraju ostanete jedan drugome kao veran stup ljubavi, čestitam!
Moram da kažem da ste mi zaista nedostajali i da sam se poprilično uželeo satova i diskusije o njima. Nažalost ili na sreću imao sam druge obaveze koje su zaokupljale najveći deo mog slobodnog vremena i sada kada je tenzija opala sam ponovo u mogućnosti da se vratim svom najdražem hobiju.
Za one koji ne znaju, dosta toga se desilo u mom privatnom životu u protekla 3 meseca. Navešću samo najbitnije stvari: kupovina stana za moje roditelje i renoviranje istog; renoviranje stana u kojem trenutno živim sa suprugom; pripreme za svadbu; svadba (15.05.); medeni mesec u Rimu (17.05.-21.05.). Sve ovo me je koštalo dosta vremena, novca i živaca, ali se sve završilo na najbolji mogući način:
Pokušaću da odgovorim na zaostale privatne poruke u toku naredne nedelje i da se aktivno uključim u aktuelne diskusije i naravno tu sam za sva dodatna pitanja.
Reći ću još samo ovo: It's good to be back! :cheers:
Lepa fotka, lepa gospoja, a lepo je i sto si opet ovde!
Nego, kad sam video fotku, pomislih - koji je sat bio pocastvovan da se nadje na ruci za taj veliki dogadjaj?