MMario - Moj skromni doprinos razvoju casovnicarske industrije

MMario

Well-known member
Davno sam se zarazio s ovom bolescu, godinama se menjale postavke kolekcije, ljubav rasla, džepovi sve prazniji.... Trenutno posedujem ovih par lepotana.

IMG_0497.jpg

Steinhart Nav-B Chronograph II

Valjoux 7750
IMG_0346.jpg

Tudor Hydronaut II

ETA 2824-2. Top Grade.
IMG_0357.jpg

Ingersol - zvonar

'70, Ronda 1223-21 mehanizam. Home-made kais.
IMG_0504.jpg

Roamer Searock

'80, ETA 2827. Hirsch lizard kais.
IMG_0515.JPG
roamer searock mehanizam.jpg

Citizen Chronograph Quartz Alarm

'90, jedini na struju. Verno me sluzi kao moj "atomic watch".
IMG_0516.JPG
Džepni Midilux i Stowa

IMG_0500.jpg

Midilux

Unitas 6498.
IMG_0506.JPG

Stowa

In-house mehanizam. Prvi servis 13.8.42.

IMG_0512.jpg

Seiko Monster

7S36 mehanizam, kaucuk kais.

IMG_0521.jpg

Breitling Colt II

ETA 2824-2 Top Grade, COSC.

IMG_0523.jpg
IMG_0450.jpg

Baš lepa kolekcija, fino probrano.
Možda nije najekskluzivniji, ali meni je baš interesantan Ingersol.

Baš lepa kolekcija, fino probrano.
Možda nije najekskluzivniji, ali meni je baš interesantan Ingersol.
Jeste zbilja, meni jako drag, izuzetno neobicnog oblika a najvaznije sto je sve na njemu original, redovito servisiran i odrzavan, a i ovaj kais je namenski napravljen tako da mu i stiti kuciste s donje strane.

Sjajna kolekcija! :thumbup:

Ovo je bivsi Huntov brajkan? Jako lijep sat..
Jeste od gospodina ciji nick pisem velikim slovima....

Last edited by a moderator:
Praznik za oči i nesvakidašnje zanimljivo-sklopljena družina ! Odlične fotke i dobro pretstavljanje svakako... Stein je odličan , za Braju nemam komentar sem.... "i tata bi sine" :D Odlično izgledaju svi na okupu :drool:

Sve u svemu, big like ! default (4).jpeg

Kolege i prijatelji, zahvaljujem svima, da ne navodim poimence, koji su samnom podelili moju radost, koji su mi lajkovali, koji su mi dopisali:thumbsup:. Cast mi je sto vidim u Vama da delite moju strast. Neki Vam se vise svidjaju, neki manje, ali kako kazu stari ljudi, sva deca se vole jednako. Pa tako i ja. Tesko bi mi bilo koji od njih izdvojiti, svaki je lep na svoj nacin. I kako sam uvek govorio....lepota je u oku posmatraca.
Jos jednom svima hvala!!!!:congrats:

Hehehe ... Taman kad si mislio da su se izredjali svi i da mozes da stavis tacku.
Pa evo i ja da ti cestitam na zaista lepoj kolekciji!

Nego (sada ozbiljno), primetio sam da nemas bas tako puno satova s obzirom da godinama patis od ove bolesti (kako kazes, a tako i ja mislim). Pretpostavljam da si izpocetka i ti isao na masu u stilu joj sto je ovaj dobar - pa daj, o ovaj jos bolji - daj i njega ... Zelim da te pitam, pretpostavljajuci da je ovo prethodno tacno; dokle si dogurao brojcano i nakon koliko vremena si poceo da smanjujes kolekciju? Drugo pitanje. Primecujem da nemas klasican dresser. Zasto?

Back