Modifikovane Amfibije

RUS

Moderator
Na forumu smo više puta postavljali slike i raspravljali o modifikacijama na Amfibiji, tako da će ova tema biti namenjena upravo tome, kako bi sve bilo centralizovano i lakše za pretragu.
A možda neko dobije i ideju za neki budući projekat.

Uz postavljenu sliku napišite i šta je na satu modifikovano, kako bi bilo lakše za snalaženje članovima koji se manje razumeju u to.

Evo za početak jedna modifikovana Amfibija, tip kućišta 710. Kućište sata je ispeskirano, a sa originalnog bezela skinut hrom, tako da sad ima bronzanu boju.

a1 (1).jpg a1 (2).jpg

Super ideja za temu. :congrats:

Dobra zamisao ove ministarke, ali mi se obrada i ne dopada baš. Može to i lepše, da se ne poznaju ove crte. Izgleda kao da je šmirglano. Malo boljeg brušenja, i da se ivice "izvuku" malo više i bila bi ko bombona

23Jewels, hvala.
Trazio sam jednu modifikovanu amfibiju i iznervirao se sto nisam mogao da je nadjem, pa sam dosao na ideju.:)

Obicna Amfibija, tip kucista 420, kuciste je izmatirano.
B1 (1).jpgB1 (2).jpgB1 (3).jpg

Ministarka 710, promenjen je samo bezel i stavljen NATO kais.
C1 (1).jpgC1 (2).jpgC1 (3).jpg

E, ovo na 420 je ono pravo... :thumbup:

U principu, mogućnosti je baš dosta. Samo bazel da se promeni, i dobija se potpuno drugi sat. Nekoliko primera:

20120509_213858.jpg 6122201057_e9a42efa79_z.jpg Vostok5-1.jpg

Ne treba puno da bi izgledala potpuno drugacije.

Evo jedna ministarka sa promenjenim bezelom, na kucistu nemam pojma sta je uradjeno:)
a1 (1).jpga1 (2).jpg

I jos jedna ministarka na kojoj su promenjeni: Bezel, kazaljke i stavljena je mesh narukvica, po meni izgleda brutalno.
d1.jpgd2.png

Ministarke(710), promenjeni bezel i narukvice.
e1.jpgf1 (1).jpgf1 (2).jpg
a ova mi je narocito zanimljiva posto je ista kao moja, koliku razliku pravi bezel:)
h1.jpg

Na tom satu nije nista modifikovao, cak je i narukvica originalna.
Jedino je skinuta boja sa originalnog bezela.
Sto bi rekao Hadzija, no like!

Došli smo do zaključka-Kad Amfibiji promenite bazel dobijate sat vrlo ozbiljnog izgleda!:yes4:

Došli smo do zaključka-Kad Amfibiji promenite bazel dobijate sat vrlo ozbiljnog izgleda!:yes4:

To ti kazem !
Neka se neko prihvati to da radi ja cu biti prva musterija !
Recimo ona sto je Rus_PA rekao da je brutalna ali da ima crni cifer odmah bih kupio !

Back