Moja skromna početnička kolekcija

Zoran019

New member
Pozdrav svima, moje ime je Zoran i predstaviću svoje satove.
CAM00309.jpg

* Casio EF-539
* Jacques Lemans PowerChrono
* Sector Race
* Fossil CH2493
* Festina F16604

Kao što vidite postoji jedno prazno mesto koje bih uskoro da popunim i siguran sam da će mi pomoći vaši predlozi i sugestije.

Last edited by a moderator:
Lepi su. Pored hronometra ima jos drugih vrsta koje bi polako mogao da ubacis u svoju kolekciju. Veliki pozdrav.

Last edited:
Evo svakog ponaosob:
Prvi je FOssil CH2493, to je prvi "ozbiljniji" sat koji sam kupio i jako mi je drag. Na njemu se, posle dve originalne koje su jako brzo propale, nalazi jako kvalitetan kožni kaiš ručne izrade masjtora iz Niša koji se predstavlja kao Don Key.
Pored ovog crnog imam još dva braon, takođe Don Key )ovaj svetlo braon mi se ne uklapa pa će biti oglašen za prodaju - 22mm širina.
CAM00332.jpgCAM00333.jpgCAM00345.jpgCAM00346.jpg

Drugi po redu je Casio EF-539D, poklon od tašte za svadbu :) mada sam ga ja birao.
CAM00347.jpg
Treći je, takođe jako drag, Sector race retrograde (jedini sa šrafljujućom krunicom)
CAM00337.jpgCAM00336.jpg

Četvrti je Festina F16604 sa kaučuk narukvicom
CAM00338.jpg

Poslednji u kolekciji je Jacques Lemans Power chrono rose gold, po meni jako zanimljiv sat (ne znam kakvo je vaše mišljenje)
CAM00352.jpgCAM00351.jpg

Sledeći biih voleo da bude sa metalnom narukvicom, sportska elegancija (više elegancija nego sport :) ), safirno staklo i sl. Shvatio sam da meni odgovara prečnik od 42 - 44mm, bez krunice.
Hvala na dobrodošlici!

Back