M Miroslav67 Banned Jul 26, 2019 #1 Treba da kupim ovaj sat, ali ne znam dali je original??,,možete li baciti pogled i pomoći mi.
VLADAN P Super Moderator Staff member Jul 26, 2019 #2 Deluje OK. PS- Sutra će post biti prebačen u odgovarajuću temu.
don Alberto New member Jul 26, 2019 #3 Deluje OK, al trebalo bi malo više slika i malo čistijih u makro modu.
M Miroslav67 Banned Jul 28, 2019 #5 Prodao se ispred nosa, no nisam ljut jer sam igrom slučaja naletio na Citizen Tsuno po više nego povoljnoj cijeni...evo fotografije Eco- Drivera... Last edited by a moderator: Jul 28, 2019
Prodao se ispred nosa, no nisam ljut jer sam igrom slučaja naletio na Citizen Tsuno po više nego povoljnoj cijeni...evo fotografije Eco- Drivera...
sdbiba Well-known member Jul 28, 2019 #7 Miroslav67 said: Treba da kupim ovaj sat, ali ne znam dali je original??,,možete li baciti pogled i pomoći mi.View attachment 143805View attachment 143806 Click to expand... Original :thumbup:
Miroslav67 said: Treba da kupim ovaj sat, ali ne znam dali je original??,,možete li baciti pogled i pomoći mi.View attachment 143805View attachment 143806 Click to expand... Original :thumbup:
M Miroslav67 Banned Jul 28, 2019 #8 VLADAN P said: Tek da bude jasno-Kupio si ovaj Citizen? Click to expand... Da, meni izgleda mnogo dobro...valjda je i kvalitetan.
VLADAN P said: Tek da bude jasno-Kupio si ovaj Citizen? Click to expand... Da, meni izgleda mnogo dobro...valjda je i kvalitetan.
Elvedin New member Jul 29, 2019 #10 Miroslav67 said: Prodao se ispred nosa, no nisam ljut jer sam igrom slučaja naletio na Citizen Tsuno po više nego povoljnoj cijeni...evo fotografije Eco- Drivera... View attachment 143832View attachment 143833View attachment 143834 Click to expand... Cestitke, zdravlju da te sluzi. :congrats: Kupio si odlican, po mom misljenju i bolji sat. Jesi li ga pazario kod nas ili vani?
Miroslav67 said: Prodao se ispred nosa, no nisam ljut jer sam igrom slučaja naletio na Citizen Tsuno po više nego povoljnoj cijeni...evo fotografije Eco- Drivera... View attachment 143832View attachment 143833View attachment 143834 Click to expand... Cestitke, zdravlju da te sluzi. :congrats: Kupio si odlican, po mom misljenju i bolji sat. Jesi li ga pazario kod nas ili vani?