Momentum satovi - Made in Canada

Zagor

Super Moderator
Staff member
Ova firma je smestena u Vancuveru. U svojim modelima ugradjuju Japanske i Svajcarske kvarcne mehanizme, a u automatike ETA 2836-2. Cenovni rang od 180 do 900 USD.

mom.jpg mom1.jpg mom2.jpg mom3.jpg mom4.jpg Momentum-Vortec-GMT-Alarm.jpg mom4.jpg

P.S. Izvinjavam se zbog malo podataka o brendu jer sam pod dosadnom kijavicom i temperaturom. A i moj komp posle 8 god.rada lagano, ali sigurno umire.

ZAGOR-1-zidni-sat_slika_O_3644804.jpg

Saljem ti majstore da ti srede komp.

Pozz

Nakon što sam poklonio Casio sabljarku, tražim jeftin ronilački sat, neki sa kojim mi neće biti žao da kopam po pesku sa decom. I tako, naletim na Momentum.

Imaju veoma lepe modele, uglavnom niže ili srednje klase, i po istim takvim cenama.

Npr. ovo je simpatičan sat (čelično kućište, 44mm, kvarc), za svega 70 EUR (99$, uz besplatnu isporuku)... i svi mu kaiševi lepo stoje:
Amazon.com: Momentum Men's 1M-DV74B7B Torpedo Analog Display Japanese Quartz Black Watch: Watches
Momentum 1M-DV74B7S.jpg momentum2.jpg

ili Momentum Square Two, 195$:
momentum s2.jpg
ili simpatičan Steelix
stel.jpg
ili jednostavno pogledajte katalog http://www.momentumwatch.com/media/Catalog/MomentumCatalog2014_NO_PRICING_lo_res.pdf

Eto, zamalo nisam kupio onaj prvi (proveravao da li isporučuju za Evropu, i samo što nisam kliknuo "plati") dok sam pisao ovo. Kolege, šta mislite?

Nisam bas siguran kakav je kvalitet tih satova(iskreno nisam ni proveravao), ali nisu bas preskupi tako da nece biti bas tolika steta cak iako se zeznas.:)

E sad, ne znam da li si vec gledao ili da li ti se uopste svidja, ali ja bih za jeftin ronilacki sat za svaki dan uzeo Orient Mako ili Ray.

Naručio... pa šta bude.
3-4 meseca nisam kupio ni jedan sat (sem supruzi za poklon, a to se valjda ne računa), pa sam se uzvrteo :rolleyes:

Postavljam opis kada stigne.

Back