Muski sat do 15000 din - molim za preporuku!Hitno!

snowhite

New member
Maturantu, 15 godina, treba da kupimo sat na poklon. Kao poklon od skole za ucenika generacije. Do sada nije nosio sat, razumljivo i nisam sigurna ni da ce sad poceti na svakodnevnoj bazi, ali prilika je takva pa bi bilo pozeljno kupiti nesto sto bi se moglo uklopiti i sad i za nekoliko godina. Decko je i atleticar, pa bi se i to moglo uzeti u obzir prilikom odabira sata. I naravno, pretpostavljam da bi trebalo obratiti paznju i na to da ne bude previse gabaritan. Sto se ostalih karakteristika sata tice, tu molim za pomoc svih vas koji se u tu tematiku mnogo bolje razumete. :)
Predlog nam treba sto pre jer ovih dana to treba da kupimo u Beogradu.

HVALA svima za pomoc!!!:)

Prvo da vam čestitam na lepoj ideji da momka nagradite na ovakav način! :congrats:
Uvek je teško dati preporuku za osobu koju ne poznaješ i ,u najboljem slučaju, se svodi na to da se šanse za ''pogodak'' podignu na najviši mogući nivo..
Ali...
Uzimajući sve navedeno u obzir verujem da dobar izbor predstavlja neki sat iz Casio Edifice serije.
Pošto je momak atletičar onda je zgodno da to bude neki hronograf model (sa onim malim podbrojčanicima) i metalnom narukvicom.
Možete ih pogledati ovde -Edifice

Rekli ste da mislite da sat ne bi trebalo da bude gabaritan.
Možda ste i u pravu ali imajte na umu da klinci sada vole gabaritne satove a sat se ipak mora dopasti petnaestogodišnjaku.
Ako biste mogli da zanemarite tu stavku gabaritnosti onda pi pravi izbor mogao biti bilo koji og G-Shock satova
-G-Shock

Hvala mnogo!
Posto smo na Novom Beogradu, kupovali bi najverovatnije negde u okolini, a tu je npr. Jokic koji ima obe serije. Iz njihove ponude sta biste odabrali? Mislim koji sat iz Edifice serije, a koji iz G-Shock serije.
Slazem se da su te dve serije dobre za odabir.

HVALA jos jednom na pomoci!

Nije pre glomazan al recimo DW 5600 G shock. Ako ga ima na lageru naravno.
0f0fc540e34aac2e737d195c994a4b57.jp2

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ako je atletičar, tražite neki od Gijeva koji imaju višestruke štoperice. GD 100 serija npr.

Hvala vam svima od srca na preporukama!
Izbor je pao na jedan od preporucenih satova tj. G-shock, iz serije GA 100

casio-g-shock-ga-100-1a4er-04Xz.jpg

Decko ga je, na kraju sam izabrao, uz malu sugestiju sa moje strane, a koje je potekla, naravno od vasih predloga. I mislim da je jako zadovoljan. Sat ce mu zvanicno biti dodeljen sledece sedmice!
Hvala svima jos jednom!

Back