Nagradni kviz: Poklon Dućan daruje J.Springs sat.

Čestitke dobitnicima! :thumbsup:

1291131680_two-thumbs-up.jpg

Neka te u zdravlju i sreći služi !!! :yes4:

Nego, super je što kad god budeš pogledao na sat, setiš se foruma . Meni je to extra... :thumbup:

I ja se zahvaljujem svima koji su organizovali kviz. Čestitam i drugarima sa sajta juke-u i Milanu Babiću na dobicima. Dugo i srećno da ih nose, a ako zažele da stave neku drugu narukvicu neka mi se jave...odoh ja u sajdžije...;)

Hvala svima!:dance3:
Cestitam i ostalim dobitnicima na osvojenim nagradama do sad nikad nisam nista dobio.Veliki pozdrav svim forumasima.

Gazde, 'ajde počinjite razgovore sa uvoznicima Rolexa, Paneraija, Omege, Pateka ili Breitlinga, a može i sa svima u paketu. Evo, ljudi koji prodaju J. Spring se otvorili za tri nagrade, a te štekare bi mogli da se otvore za bar nekoliko satića :D

:O Nije moguce da sam ja dobio nesto.... Zaista sam zatecen :D... Hvala svima. Cestitke drugim dobitnicima

Sinoć u radnji Poklon Dućana u Knez Mihajlovoj ulici u Beogradu su dodeljene nagrade pobednicima nagradnog kviza: Poklon Dućan daruje J.Springs sat. Osvoji automatik proizveden u Seiko Instruments korporaciji.

Uz prijatno druženje i priču o satovima su predate nagrade pobednicima: prvonagrađenom (sat) i trećenagrađenom (kaiš po sopstvenom izboru). Nažalost, sinoć drugonagrađeni nije bio u prilici da lično preuzme nagradu zbog povrede (alat za zamenu narukvica). Svi nagrađeni su bili darivani, i od strane našeg portala, dobro poznatim Svet Satova majicama. Nakon ćaskanja u radnji priča se nastavila u jednom od beogradskih kafića.

Svima još jednom čestitamo na osvojenim nagradama, zahvaljujemo na razgovoru i prijatnim trenucima.

U nastavku slede fotografije koje mogu dočarati delić atmosfere:

Poklon Ducan radnja 2.JPG Dodela nagrada 1.JPG Dodela nagrada 2.JPG Dodela nagrada 3.JPG

Dodela nagrada 4.JPG Dodela nagrada 6.JPG Dodela nagrada 5.JPG Dodela nagrada 7.JPG

Veliki pozdrav!

Poštovani ljubitelji satova,

Želim da Vam se zahvalim na interesovanju za naš nagradni kviz u ime našeg Poklon Dućana.

Mnogo je pozitivnih komentara i to je ono što nas raduje, jer nam daje motivaciju da nastavimo svakodnevno da se usavršavamo.

Nagradna igra je bila odlično iskustvo i bilo je zadovoljstvo sarađivati sa kolegama iz Sveta Satova.

Za sva pitanja, predloge, kritike i zahteve Vam stojim na usluzi.

Želim Vam uspešan i srećan dan,

Branislav Rajković
Poklon Dućan
branislav.rajkovic@crystaltime.rs

Zeleo bih jos jednom da se zahvalim Branislavu i prodavnici Poklon Ducan,portalu Svet Satova na satu J.Springs i poklon majci.Narukvica je danas skracena i sat je usao u svakodnevnu upotrebu.:thumbsup:

Odlično Juke! Lepo je čuti pozitivne utiske. Neka te sat dugo služi!
Ako imaš vremena, bilo bi dobro da nam napišeš lični review o satu, tvoje lične utiske o njemu.
Pozz i sve najbolje!

Evo da napisem nekoliko reci i da sumiram utiske
Obzirom da sat nosim od utorka tj. 3 dana veoma sam zadovoljan. Sto ga vise gledam sve mi se vise svidja. Sat je udoban, celicna narukvica lepo lezi na ruci, ne depilira, cvrsta je. Pogotovo mi se svidja kombinacija poliranih i matiranih delova. Sigurnosna kopca dobro drzi. Kazaljke, cifer,dan ,datum su veoma pregledni. Luminacija kazaljki je dobra ali ne i dugotrajna, nekih 20-25 minuta. Zavrsna obrada je na zavidnom nivou. Japan je ipak Japan. Nisam merio tacnost sata i odstupanje. Moja preporuka svima za J.Springs brend pogotovu sto dolazi iz Seiko instument korporacije.
Uslikao sam i par slicica, ne zamerite slikane su mobilnim telefonom.:thumbsup:

View attachment 37263View attachment 37264View attachment 37268View attachment 37269View attachment 37270View attachment 37271View attachment 37272View attachment 37273

Back