Najružniji satovi...

Vladan-Stevanovic

Administrator
Staff member
najruzniji-satovi-forum.jpg

Pozivam vas da postavite slike satova koji su po vašem mišljenju među najružnijima koje ste videli.

Ja bih počeo sa otelotvorenjem neukusa i kiča:

Rolex Cosmograph Daytona

attachment.php

Ah, da, zaboravio sam da napomenem da je ovo muški sat i da mu je preporučena maloprodajna cena tričavih 45.485 EUR! Ko voli nek izvoli...

Pozdrav,
V.S.

Attachments

• Rolex 116598.jpg
    Rolex 116598.jpg
    190.9 KB · Views: 1,895
Last edited by a moderator:
prikladan poklon za VecuVesticu, 15699,00 $

flower.0.jpg

i ovaj je simpatican

3.jpg

i ovaj ukraden iz Maxi-ja, kostao oko 400000 $

ugliestWatch.jpg

bljak:

DSCF2890.jpg

i za 15 tis $:

icelink.jpg

kukuu:

ffbb_1.JPG

Last edited:
Inace mi se svidjaju Zodiac satovi, ali ovaj je stvarno ruzan....
Pozdrav,
J.

Attachments

• zodiac.jpeg
    zodiac.jpeg
    55.8 KB · Views: 328
Da li je to lokomotiva, kamion, optimus prime? :lol:

100_0592.jpg

Zaista smo skupili lepu kolekciju satova ne tako privlačnog dizajna, ali meni ovaj baš bode oči koliko je ružan! :D

Pozdrav

Zaista smo skupili lepu kolekciju satova ne tako privlačnog dizajna, ali meni ovaj baš bode oči koliko je ružan! :D

Pozdrav
Zaista se slažem, i stvarno ne znam koji je mračan um dizajnirao ovo čudo koje ne bih ni nazvao satom. Jednom rečju UŽAS :banghead:

Pozdrav,
V.S.

Klasika i klasican dizajn je neprolazan a modni trendovi dolaze i prolaze i ono sto je hit par sezona vrlo brzo postaje demode.
Sat treba kupovati na duge staze( u mom slucaju nema prodaje nikada) emotivno se vezujem za stvari i zato kad nesto izaberem to kod mene i ostaje.
Ne volim falsifikate i bljestave napadne satove od firmi bez tradicije.
Sat ne mora biti preskup da bi bio dobar.Naravno ekstra klasa ekstra i kosta ali moze se naci vrlo kvalitetnih satova za pristojan novac samo ako se covek angazuje i ne zuri sa kupovinom.
Konkretno ja sam ljubitelj Dugena satova, a volim i Ruske satove ( SSSR) i kad imam priliku da pazarim koji lep sat po povoljnoj ceni uvek se odreknem novca na ustrb drugih stvari koje mi trebaju.

Možda nisu najružniji (mada nisu ni daleko od toga), ali svakako jesu satovi sa blesavim izgledom. Neki su već prikazani, neki nisu al ovde je prilika da ih vidimo sve na okupu...
Naravno, ko drugi no Japanci...

crazy japanese watches

Pozdrav

Takve satove po mom mišljenju nose ljudi koji,ako ničim drugim,žele da se istaknu satom koji nose na ruci.Tačnije ružnoćom istog.Što se tiče samih satova volim da nosim mehaničke satove.Ne cimam se oko menjanja baterije,a i mehanički satovi su mi nekako lepši.Satovi zapadnih proizvođača su malo van mog cenovnog dometa.Tako da trenutno nosim ruske mehaničke satove.Slava i Vostok.Slava je standardnog dizajna,pokazuje datum,za dane kada nije velika vrućina(zbog znojenja ruke).Kada je vrućina,nastupa Vostok.Vojni,izdržljiv,vodootporan,sa metalnom narukvicom.Jednostavno rešenje.

rlhxc1.jpg
25svaj7.jpg

__________________________________Ova dva su bog zna šta!

2mnkjv8.jpg

The Kogan

Tokyoflash Giveaway

6j3rdh.jpg

DOXA COPPA MILANO

Ni meni nije jasno! Ovo su klasici u svakom smislu te reči.
No, valjda zato i postoji ona "o ukusima ne vredi raspravljati"!

Pozdrav

Pa dobro, ne svidjaju se coveku :). Npr, meni je skoro svaki breitling ruzan...

Mada, za doxu, obzirom da su klasici a time i prihvaceni od vecine (ne samo na forumu, vec i sire) kao dobri satovi i ja mislim da im nije mesto ovde.

Malo sam pregledao Zeno satove kad naiđoh na ovo čudo!
Nikako mi nije jasno zašto im treba ovaj model pored
toliko lijepih i dobrih satova koje prave!?:stupid:

Attachments

• 3882Q-i1-Cover..jpg
    3882Q-i1-Cover..jpg
    25.8 KB · Views: 226
Ovo cudo kosta 5000 evra:stupid:Verovatno najruznija stvar na svetu koja moze da se kupi za te pare

Attachments

• rolex_submariner&#9.jpg
    rolex_submariner&#9.jpg
    143.7 KB · Views: 337
Pa dobro, ne svidjaju se coveku :). Npr, meni je skoro svaki breitling ruzan...
Mada, za doxu, obzirom da su klasici a time i prihvaceni od vecine (ne samo na forumu, vec i sire) kao dobri satovi i ja mislim da im nije mesto ovde.
Ni meni nije jasno! Ovo su klasici u svakom smislu te reči.
No, valjda zato i postoji ona "o ukusima ne vredi raspravljati"!
Pozdrav

Kakve veze ima koliko su Doxe klasici ili kakvog su kvaliteta???
Tema nosi naziv najružniji satovi, a ne najružniji mehanizmi! Meni kao takvi oni su ružni, a kvalitet mehanizama je druga priča!

Pozdrav..

Back