Podržavam u potpunosti predlog Rus_PA, pogotovo što narukvica ovog proizvođača, za razliku od Hirsch-a, ima nisku cenu pa i ako se desi da kombinacija nije idealna lako ćeš je prodati.
Pogledaj Di-Modell carbon narukvice, po rečima mnogih, u rangu su sa Hirsch-om pa čak i kvalitetnije a po ceni pristupačnije. Mada, ja ne mogu da potvrdim ovaj info već samo prenosim ono što sam čitao obzirom da do sada nisam imao narukvice izrađene u ovom stilu a i da budem iskren bacio sam pogled na slike Speedy-a sa ovim narukvicama i jednostavno to nije to. Mišljenja sam da to neće biti ljubav na prvi pogled.
Možda Maratac Extreme sa crvenim šavovima?
Ili carbon sa crvenim šavovima u kombinaciji sa preklapajućom kopčom? Recimo ovako nešto...
LINK
No, kako god da okreneš moje mišljenje je da to jednostavno neće biti to, šta god da staviš i da čelik najbolje stoji na ovom satu al opet, kada jedan bik zacrta u glavi nešto nema te sile koja mu može promeniti mišljenje :lol: pa je vrlo verovatno da i ja grešim.... rekao si da voliš da menjaš narukvice, možda mesh čelična?
Evo ti još par linkova gde možeš da baciš pogled na narukvice, možda naletiš na nešto što ti se dopadne...
Link 1
Link 2
Link 3
Link 4