karlito New member Jun 23, 2011 #1 Da li možda netko ima za prodat gumeni remen za skyhawk ili gdje najeftinije naručit remen....hvala
D Djordje Banned Jun 23, 2011 #2 Ja sam svojevremeno googl-ao po netu i nasao originalnu,ali je bila dosta skupa.Kad na to dodam postarinu,eventualnu carinu...ne isplati mi se.
Ja sam svojevremeno googl-ao po netu i nasao originalnu,ali je bila dosta skupa.Kad na to dodam postarinu,eventualnu carinu...ne isplati mi se.
D Djordje Banned Jun 24, 2011 #3 Evo ti link sa cenom,pa vidi da li ces da je uzmes. Genuine Citizen rubber watchbands, metal watch bands. Straps for Aqualand, Duplex, Navihawk, Skyhawk Nasao sam na WUS-u slike sa narandzastom gumenom narukvicom...i ne izgleda uopste lose.Mislim da je i boja sekundare i ostalih bojenih oznaka na satu pogodjena. Pozdrav. Attachments DSCN6596b.jpg 49.6 KB · Views: 149 DSCN6602b.jpg 55.6 KB · Views: 108 Last edited: Jun 24, 2011
Evo ti link sa cenom,pa vidi da li ces da je uzmes. Genuine Citizen rubber watchbands, metal watch bands. Straps for Aqualand, Duplex, Navihawk, Skyhawk Nasao sam na WUS-u slike sa narandzastom gumenom narukvicom...i ne izgleda uopste lose.Mislim da je i boja sekundare i ostalih bojenih oznaka na satu pogodjena. Pozdrav.