kvladan New member Feb 26, 2018 #1 Poštovani, da li mi neko može nešto reći o satu Nautica sa slike? Sviđa mi se izgled sata mada ne znam ni kakav je ni koliko vredi...znam da je većina protiv ovakvih modnih satova..
Poštovani, da li mi neko može nešto reći o satu Nautica sa slike? Sviđa mi se izgled sata mada ne znam ni kakav je ni koliko vredi...znam da je većina protiv ovakvih modnih satova..
eee Super Moderator Staff member Feb 26, 2018 #2 Ja ne vidim sliku. Otvaram preko tapatalk-a. Al nevezano za sliku. Moje misljenje je da ako ti se svidja i ako je neka pristojna cifra, do 100ak evra, uzmi. Sent from my SM-A310F using Tapatalk
Ja ne vidim sliku. Otvaram preko tapatalk-a. Al nevezano za sliku. Moje misljenje je da ako ti se svidja i ako je neka pristojna cifra, do 100ak evra, uzmi. Sent from my SM-A310F using Tapatalk
kvladan New member Feb 28, 2018 #3 Hvala puno, nisam uspeo ni da postavim sliku...u svakom slučaju se ne isplati, u jednoj zlatari traže 150 eur :no::nono:
Hvala puno, nisam uspeo ni da postavim sliku...u svakom slučaju se ne isplati, u jednoj zlatari traže 150 eur :no::nono: