Novi Casio Edifice

Swatch

New member
Iako sam bio protivnik casia moje misljenje se promenilo juce ,dobio sam za rodjendan od dede sat marke casio pise pozadi EF-128 i nesto 4393 jel moze neko da mi pojasni sta to znaci itd itd zanimaju me informacije sata imam uputstvo al to pola pitanje dal je tacno :D jedino sto pise je da je vodotoporan 10 bar :) ????

Ja zaboravio slike ,mada su lose nemam digitalni :(
020620111491.jpg

030620111499.jpg

Treba da uzmem digitalac i cim uzmem stavicu slike kako sat izgleda nocu (a mnogo lepo izgleda ) i jos jedno pitanje jel ne fali satu niss ako skakuce malo na ruci posto stalno vozim biciklu i sat se pritom trucka ?

Sat izgleda poprilicno lepo cak i na losim slikama.
Oznaka da je 10 bara bi mogla da se grubo prevede u 100m dubine vode. Veorovano ga neces nositi tako duboko ali ono sto je vazno izdrzace plivanje , pranje ruku itd.
Nece mu faliti nista ako malo trucka vazno je samo da je kais prave duzine , da dobro pristaje uz ruku i ne steze.

Da kais sam skratio za 2 one male posto je bio veliki docice mi drug za 2 dana pa cu mu reci da ponese digitalac da napravim 5-6 lepih slika znam ja lepo da slikam al sa ovim krsevima od aparata ne moze cim se priblizi kamera zamuti se ,a nema opcija macro :) hvala na komplimentu :) dobro bih dosao jos koji kompliment i zanima me kakav je mehanizam unutra ?

Kao i svaki Casio-dobar je to sat.Srednji rang Casia.Unutra je najverovatnije neka Miyota.Ima sve preduslove da te dugo služi.
Čestitam.

Oki hvala :) valjda ce da sluzi dugo ,iako ga ja nisam birao sat mi se veoma svidja nekako izgleda neunistivo :)

Cestitam i ja na dobijenom poklonu, i kao sto je Vladan rekao, sat je odlican! Casio je uvek imao povoljne a vrlo lepe i pouzdane satove.

Sve u svemu kakav god da je meni je lep jer je poklon al eto bas se pogodilo pa mi se bas svideo model izgleda bas cvrsto (mislim da je celican valjda :P ) samo steta sto se korona ne okrece ali nema veze :)

Evo novih slika malo sam se pomucio sve slike su sa 3,2 mp kamerom fotkane :) mislim da valjaju :)))
slika0740.jpg

slika0741.jpg

slika0753.jpg

slika0752.jpg

Sat ima posvetu pozadi verovatno je dobijen al nije nosen cak nije ni bio ukljecen niti bilo sta dobio sam garanciju itd bila je ona plastika na kruni i preko ekrana ili stakla ona folija :))

Evo uzeo sam digitalac konacno uhvatio sam neki popust i uzeo neki BENQ 14 mp ima meni odlican :) samo ne znam bas da slikam sa njim nisam navikao ali bar mogu da slikam u mraku :)))) evo dve slike casia u mraku da se uvezbam malo i bice boljih slika :))
img0036htb.jpg

Probacu i u mrklom mraku samo da uspem da iskljucim svetlo ima neka crvena lampa pali se uvek :P

Back