N novski New member Oct 20, 2011 #1 Ako se kolekcijom ovo moze nazvati,onda je ovo moja kolekcija. Attachments DSC00178.jpg 72.3 KB · Views: 233 DSC00182.jpg 121.9 KB · Views: 193 DSC00211.jpg 59.9 KB · Views: 228
tolarbo New member Oct 20, 2011 #2 Re: Moja dva ljubimca Pa lepi su ti ljubimci! Moram priznati da nisam video ni jedan od ova dva sata do sada.
Re: Moja dva ljubimca Pa lepi su ti ljubimci! Moram priznati da nisam video ni jedan od ova dva sata do sada.
VLADAN P Super Moderator Staff member Oct 20, 2011 #3 Re: Moja dva ljubimca tolarbo said: Pa lepi su ti ljubimci! Moram priznati da nisam video ni jedan od ova dva sata do sada. Click to expand... --------------------------------------------II--------------------------------------
Re: Moja dva ljubimca tolarbo said: Pa lepi su ti ljubimci! Moram priznati da nisam video ni jedan od ova dva sata do sada. Click to expand... --------------------------------------------II--------------------------------------
milan zmaj New member Oct 20, 2011 #5 Re: Moja dva ljubimca Mala ali kvalitetna. Bice tu verovatno jos neki satic,pa ce to biti jos lepsa
vlajo New member Oct 20, 2011 #8 Re: Moja dva ljubimca Može koja reč o Tisou, dimenzije i slično....sat mi se baš sviđa.
N novski New member Oct 20, 2011 #9 Re: Moja dva ljubimca Stainless Steel Case Black Leather Strap Caliber: 2834-2 Automatic Movement Black Dial Sapphire Crystal 50M Water Resistant Case Diameter: 38.5mm Case Thickness: 9.8mm to bi otprilike bilo to.
Re: Moja dva ljubimca Stainless Steel Case Black Leather Strap Caliber: 2834-2 Automatic Movement Black Dial Sapphire Crystal 50M Water Resistant Case Diameter: 38.5mm Case Thickness: 9.8mm to bi otprilike bilo to.
N novski New member Nov 7, 2013 #10 Re: Moja dva ljubimca Nisam odavno bio aktivan iako su mi satovi pasija,u medjuvremenu kolekcija je obogacena sa dva sata.Pozdrav svim clanovima foruma. Last edited: Nov 7, 2013
Re: Moja dva ljubimca Nisam odavno bio aktivan iako su mi satovi pasija,u medjuvremenu kolekcija je obogacena sa dva sata.Pozdrav svim clanovima foruma.
joppa New member Nov 8, 2013 #12 Re: Moja dva ljubimca Odlično, Le Locale mi je jedan od ljepših dress satova.. snk809 sam imao i ne postoji bolji sat za te novce.
Re: Moja dva ljubimca Odlično, Le Locale mi je jedan od ljepših dress satova.. snk809 sam imao i ne postoji bolji sat za te novce.