Nylon nato strap (kais)

Pogledaj kod prodavaca ili zastupnika za Morellato narukvice pošto ovaj proizvođač pravi i Nato kaiševe. Iskreno, ne znam gde bi drugde kod nas mogao da pogledaš za ove narukvice, pošto ih uglavnom nema. Ja sam svoje kupovao na netu, najčešće kod Timefactors-a.

Hvala,prilicno koristan sajt,prvenstveno za narukvice.
Mislio sam da mozda ima neki izbor po BG-skim tc-a,da vec koliko sutra zaduzim nekog tamo da mi pokupi jednu...

Hvala,prilicno koristan sajt,prvenstveno za narukvice.
Mislio sam da mozda ima neki izbor po BG-skim tc-a,da vec koliko sutra zaduzim nekog tamo da mi pokupi jednu...

Postoji nešto slično tome u Delta C. prvi sprat negde kod Zare otprilike u jednom izlogu sam video kaiševe za satove nalik ovima. Ok su mi delovali iz izloga ali nisam moga da pitam i da vidim koliko koštaju, probaj, vidi...:yes4:

Angel II ili 23jewels - jeste li proverili za ove nato kaiseve u Delti? Ima? Nema? Cena?:confused:
Hvala :)

Ma jesam ja, Massimo Dutti za 2500 dinara...hehehe pitam prodavačiću da li se posebno prodaje, a ona mi kaže da samo su to narukvice za ruku nisu za sat i zove koleginicu da proveri i koleginica kaže da su samo za ruku, a pored toga stoji model sata sa istom narukvicom, da se ubiješ! :lol:
Kažem joj, ne zaumem se u modu i prevazišle su me godine ali gospođo ovo vam je za sat.
2500 dinara? :confused: pa nisu :stupid:
doduse, kad je moda bila jeftina :lol::lol:

2500 dinara? :confused: pa nisu :stupid:
doduse, kad je moda bila jeftina :lol::lol:

@eee kažeš po narukvici i još 22mm molim za jednu pošto se nisi setio da se javiš i da me pitaš treba li mi!!!:top:

Last edited by a moderator:
A,ja poslao brata da potrazi,jer nisam u Bg,i nije uspeo da ih nadje...

@eee kažeš po narukvici i još 22mm molim za jednu pošto se nisi setio da se javiš i da me pitaš treba li mi!!!:top:

Mozes plavu da dobijes ako hoces :).

Mozes plavu da dobijes ako hoces :).

To bi bilo, to!:ciao: eee, svaka čast!

oivimu.jpg

1ew7wn.jpg

Daaaa, svaka mu čast, savršen za Tissot-a, kao da je znao šta treba da naruči! :D
Joooj ne znam šta je sa slikama! :lol: jer su i vama mutne?
Bravo za druga Eee.
Tissot-u je kaiš lepo legao.
Slike su manje-više O.K.

Ja sam danas na Kalenicu naleteo na platnene kaiseve...
...ima ih u raznim bojama neki su deblji neki tanji nisu neke vrhunske izrade ali ok su...
svi su 18mm
cenkao sam se i uzeo dva za 100 din! :D

Back