O kom satu trenutno razmišljate?

Don_Krstic

New member
71835d1374483533-o-kom-satu-trenutno-razmi%C5%A1ljate-question.jpg

O kom satu trenutno maštate, koji vam oduzima najviše vremena, ako trenutno mislite na tu temu...?

***​

Mene ovaj Oris Chronoris izluđuje poslednjih dana... Opsednut sam tim satom kao nijednim do sada...:D Savršenog dizajna za moj ukus...:)

541752_large2.jpg

chronoris1.jpg

chronoris_4set.jpg

Attachments

• question.jpg
    question.jpg
    164.7 KB · Views: 1,804
Last edited by a moderator:
ja cu tek sad
odlepio sam za ovim satom odleeepio

d1d praticu te i zveknuti sa nekom toljagom

Attachments

• zelja.jpg
    zelja.jpg
    25.7 KB · Views: 398
Meni je interesantno nekoliko satova, ali najvise razmisljam o Omega Seamaster APNEA:
101220unboxingtheseamas.jpg

101220unboxingtheseamas.jpg

(slike preuzete sa WUS-a)

:man_in_love:
Nadam se da cu uskoro postaviti zasebnu temu o ovom satu, u cijem dizajnu je ucestvovao cuveni Jacques Mayol (ako se secate filma Big Blue)...

Hvala Angel...;)

Vlado obavezno postavi tu temu, a film sam baš skoro poželeo da gledam ponovo, ali nigde ne mogu da ga nađem na netu...:(

pre par dana mi je stigao jedan longines tako da sad mogu samo da razmisljam ali planiram neki dobar rolex da uzmem cim budem mogo.

@vladas Omega je stvarno prelepa.. jel ovi okrugli detalji imaju neku funkciju na satu?
@don_krstic Imas film na torentima..

3150321513_2107f993ff.jpg3151158696_2b64e5a772.jpgFoto0036[1].jpg

Aviator ili Aristo,jos se nisam odlucio,ali definitivno jedan od ova dva .
pencil.png

Da li neko mozda zna gde bih mogao uzeti Aristo u Nemackoj?

Last edited:
@vladas Omega je stvarno prelepa.. jel ovi okrugli detalji imaju neku funkciju na satu?

Naravno da imaju ;). Radi se o posebno dizajniranom hronografu koji se koristi za merenje vremena pri ronjenju na dah (APNEA) i koji meri 14 minuta!

Last edited:
Back