Pozz, zelio bi da mi neko pomogne oko odabira sata. Naime, pronasao sam 2 sata marke "Casio"-Edifice jedan je ovakav: [h=1]Casio Edifice EF 328D 1AVEF[/h]
i drugi: [h=1]Casio Edifice EF 562D 7AVEF[/h]
Da li se uopce isplati kupovati, tj. da li su neke kvalitete. Cijena im je oko 90 eura.
Ukoliko za taj novac dobijaš nov sat sa garancijom, onda je to dobra kupovina. Obrati pažnju ukoliko ga kupuješ od privatnog prodavca, jer postoje i replike ovih satova. Replike se obično prepoznaju po tome što im je neki detalj loše urađen (npr. kriva slova ili markeri), ima lošu završnu obradu i tome slično, ali se ne može ništa reći bez slike u velikoj rezoluciji. Ukoliko je prodavac pouzdan i pošten, obično nema potrebe za brigu.
Isplati se naravno.
To su dosta dobri satovi. Takodje mislim da se vise isplati dati malo vise para i kupiti ovaj sat u proverenoj radnji, razlika u ceni nije toliko velika, a opet sa druge strane znas sta si kupio.
Ja bih iskoristio ovu, vec otvorenu, temu da se raspitam za model Casio Edifice EFA-121D-1A. Racunam da i za ovaj model vazi sve ono sto sam vec procitao za Edifice seriju, al posto ovaj sat ima i malo te elektronike (Auto-Illuminator, merenje temperature, automatski kalendar, alarm...) reko bolje da proverim.
Inace cena mu je 10800din kod ovlascenog distributera (bar su mi tako danas javili mail-om).