Omega DeVille Jubilee 18kt Yellow Gold Midsize Watch 7910.11.01

Da li neko moze da mi kaze nesto vise o ovom satu. Naime drugar je dobio sat, pa me zamolio kao slabog poznavaoca i velikog ljubitelja satovada da pogledam ovu Omegu. Medjutim totalno sam zbunjen. Prvo, sat je dobio od kolega i zaprepastio se kada je video da na propratnoj dokumetaciji pise 14,38g Au. Sat stvarno po meni ne izgleda ni malo luksuzno, ali tako pise, ima i zig na satu sa finocom zlata od 750 (18 karatno zlato). Kada sam pogledao na net/u video sam da skoro svi sajtovi preko kojih se prodaje ovaj model, u stvari prodaju replike ovog sata za 200$ i pise da su zlatne. Da napomenem da se radi o kvarcnom mehanizmu.

Hvala na bilo kakvoj pomoci.. Pozdrav svim forumacima.

Vjerovatno je re*****,ali postoji u ponudi Omege,DeVille Prestige model,sličnih karakteristika(quartz,34mm)
i njegova cijena na netu je otprilike 1400$ za čelično,pa do 3000$ za zlatno kućište.
Može li kakva slika(možda se tvom prijatelju stvarno posrećilo)?

Kvalitetnije slike bi bile od velike pomoći, mada bih ja rekao da je 99.9% u pitanju re*lika!
No, bez obzira dal je sat originalan ili ne, ako imaš prilike postavi slike da vidimo sat.

Pozdrav

Hvala na odgovorima. Drugar je trenutno van zemlje, ali dolazi krajem nedelje pa su postaviti fotografije. S obzirom da imam i macro objektiv bice u full rezoluciji. Veliki pozdrav

Back