Omega na Baselworld-u 2011

vladas

Moderator
Omega je konacno predstavila hronograf mehanizam 9300/9301 Co-Axial i nove modele, predstavljene na Baselworld-u 2011.

Evo nekih slika mehanizma (9300 je bez ukrasa, 9301 je ukrasena varijanta):
calibre9301blackbackgro.jpg

A evo i par novopredstavljenih modela:
Speedmaster Co-Axial velicine 44,25 sa 9301 mehanizmom
sp56coaxialchronograph3.jpg

sp58coaxialchronograph3.jpg

sp59coaxialchronograph3.jpg

Seamaster Planet Ocean Chrono, takodje sa 9300/9301 mehanizmom
se108planetocean2323046.jpg

se106planetocean2323046.jpg

Seamaster Planet Ocean, konacno sa 8500 mehanizmom
liquidpoblue.jpg

se115planetocean42mmjpg.jpg

Ja sam odusevljen Planet Ocean serijom :adore:! I hrono i non-hrono verzije izgledaju jos bolje, a dobra vest je da bar Liquid Metal PO dobija 8500 mehanizam (za "obicne" se jos ne zna).

Za novi Speedmaster jos nisam siguran :hmmmm:

Sta vi mislite?

Last edited:
sve je ovoooo lepo ali sve sto je lepoooo i lepo i kosta....nema modela koji mi se ne svidja a PO i sa starim mehanizmom balavim....
ali onaj gore sa sa mehanizmom 9300:man_in_love:

Mislim da su baš opasno krenuli sa novim mehanizmima!
Svaka čast!
Ne vidim da im još nešto treba.....možda novi manuelac!

Trebalo bi da sve ove nove omege sa CoAxial mehanizmom imaju silikonsku BalanceSpring, tako da verujem da neće biti baš jeftini

Prelepe Omege!
Beli Seamaster Planet Ocean :man_in_love: je pravi izbor za leto, majica, farke i beli PO....
Mada, ni plavi u toj kombinaciji ne bi bio los..... :shout:

preuzeto sa forums.timezone.com

The prices are as follows:

Planet Ocean with bracelet (steel): 4600 €

Planet Ocean with rubber-strap (steel): 4500€

Planet Ocean Chronograph (steel): 6100 €

These prices are only for the orange and the black versions. The blue version is only made in titanium and costs a whole lot more:

Ti Planet Ocean: 6400 €

Ti Planet Ocean Chronograph: I could not get the exact price but it should cost something like 7800 €

Ocekivao sam iskreno vece. Nije lose cinjenica da ce verovatno moci da se nadju kod prodavaca sa nekim dobrim popustom.

Da li je neko negde pročitao obrazloženje za skoro duplo veću cenu PO u odnosu na stari model?
Onaj hrono mi je interesantan tj. Omegino rešenje sa podbrojčanikom-gde su i sati i minuti zajedno,tako da se dobio "čistiji" izgled brojčanika.Medjutim ni tu ne vidim razlog za cenu preko 6000e......:nono:

^ Uskoro cu imati vise podataka o cenama i verzijama PO.

U medjuvremenu - ovde mozete pogledati lep opis 9300 mehanizma u novom Speedmasteru.

Back