VLADAN P Super Moderator Staff member Nov 5, 2019 #2 Teško je ovako reći. Možda ako bi nam poslala nešto svoje.. majicu ,privezak za ključeve ili bilo šta što je bilo u kontaktu sa tobom da naš parapsihološki tim ima sa čime raditi ? Last edited: Nov 6, 2019
Teško je ovako reći. Možda ako bi nam poslala nešto svoje.. majicu ,privezak za ključeve ili bilo šta što je bilo u kontaktu sa tobom da naš parapsihološki tim ima sa čime raditi ?
Neša Super Moderator Staff member Nov 6, 2019 #3 Bez slike u visokoj rezoluciji niko ne može da kaže ništa o satu.
eee Super Moderator Staff member Nov 6, 2019 #5 Franken, kazaljke nisu original! Ja mislim da se neko samo zeza sa nama, imaju 3-4 posta od članova bez ikakvih postova gde pitaju za cenu i sa zanemarljivim razlikama u ljubaznosti. Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Franken, kazaljke nisu original! Ja mislim da se neko samo zeza sa nama, imaju 3-4 posta od članova bez ikakvih postova gde pitaju za cenu i sa zanemarljivim razlikama u ljubaznosti. Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk