S sirina New member Jan 15, 2012 #1 Zanima me gde je moguce kupiti ove satove posto mi se dopao jedan model: Speedrmaster 3304
Clarissa New member Jan 15, 2012 #2 Za početak, prikaz sata sa fotkama Satovi - Svet Satova - OMEGA Speedmaster Ladies 38mm Kod nas ga ne možeš kupiti, a internet je prepu re*lika ovog sata :nono:, dakle jako pažljivo. ... Izvinjavam se zbog neznanja :blushing:. Omega ima distributera u Srbiji, najbolje videti sa njima Identico Last edited by a moderator: Jan 16, 2012
Za početak, prikaz sata sa fotkama Satovi - Svet Satova - OMEGA Speedmaster Ladies 38mm Kod nas ga ne možeš kupiti, a internet je prepu re*lika ovog sata :nono:, dakle jako pažljivo. ... Izvinjavam se zbog neznanja :blushing:. Omega ima distributera u Srbiji, najbolje videti sa njima Identico
milan zmaj New member Jan 15, 2012 #3 Pravi ovlasceni distributer Omege je u RS u. Mada i u Indeticu imaju dosta trazenih modela, ali takav kao sto ti trazis nisam video.
Pravi ovlasceni distributer Omege je u RS u. Mada i u Indeticu imaju dosta trazenih modela, ali takav kao sto ti trazis nisam video.
Shmizla Administrator Staff member Jan 16, 2012 #4 Pomenuti model sata mi se lično jako dopada. Više informacija o Omega Speedmaster Lady na sledećem link-u.
Pomenuti model sata mi se lično jako dopada. Više informacija o Omega Speedmaster Lady na sledećem link-u.