ORIS - metalna narukvica

crane

New member
Da li neko mozda zna gde mogu nabaviti metalnu narukvicu za ORIS Divers Small Second, Date ?
neki online linkovi ili sl. ?
Kontaktirao sam i prodavnicu u gde sam kupio sat pa cekam odgovor.
Cini mi se da tim regularnim putem preko ovlascenog distributera kosta oko 200 eur, ali videcu kad dobijem zvanican odgovor...

Oris-Divers-Small-Second-Date-1235418520.jpg 643_7609_8454_RS.jpg

pozdrav!

p.s. Angel od tebe posebno ocekujem pomoc u ovoj temi :)

Ne čekaš me! :D
Mislio sam da uzmemo meni gumenu, a tebi čelik varijantu za nekih 400€ ali koliko vidim prodalo se!:D
Imaš ovde nešto jeftinije ORIS WATCH BANDS ili da probaš kod , Friends of ORIS vidi u njihovim oglasima ili postavi svoj post. Procunjaj malo kod njih na klipovima kojim sam postavljaju nude mejl na kojim možeš da im se obratiš za bilo kakvu pomoć!

svideo mi se tvoj GMT sa metalnom pa me nesto uhvatilo da i ja nabavim jednu :)

dobio sam odgovor od ovog mog gde sam kupio sat, cena je 190 eur, cini mi se da je to ok cena kad pogledam ove linkove. pritom imam i kombinaciju da mi pokupi to neko narednih nedelja, a mozda cu i sam ici u Bec.

ako si zainteresovan i dalje mogu da pitam i koliko je gumena jer mi se cini da je povoljnije nego ovo online.

pozdrav

Ma ja sam mislio da ih uzmem u paru zbog kutije i svega ostalog ali nema veze! Aj ako se vidimo čisto da vidim kakva je tvoja pa da naručim i ja jednu! Sat je sa čeličnom narukvicom daleko lepšeg izgleda ali ronjenje je besprekorno sa tvojom. Jako je dobra, lepa, ne čupa, ne hladi ruku i nije teška. Celokupna težina sata je 160 grama! :D
Pitaj da li bi mogao da ostvariš dodatni popust ako naručiš i za mene!
bdw, šda da radim kada volim! :lol:

orisovci xe xe xe

Kad ti ne bi nešto :lol: Orisovci kao Marsovci! :p

Last edited by a moderator:
hahah zmaj opet bljuje vatru :lol:

ajde videcu da proverim ovamo sta i kako, davao je popust kada sam uzimao sat, mozda spusti malo i narukvice :)

naravno ako jos neko od ljudi ovde ima neki predlog svakako je dobrodosao. (osim milana :lol:)

hahah zmaj opet bljuje vatru :lol:

ajde videcu da proverim ovamo sta i kako, davao je popust kada sam uzimao sat, mozda spusti malo i narukvice :)

naravno ako jos neko od ljudi ovde ima neki predlog svakako je dobrodosao. (osim milana :lol:)

Ok javi! Kada bi ti naručio za sebe?

hahah a napisao sam prvo Marsovci ali mi je bilo glupo...znas postovanje....
:sarcastic:

znaš da možeš sve! ali kada se budem javljao onim tvojim bankarkama neće biti više gospodine za Vas je! :p

mislio sam u narednih nedelju-dve jer bi krajem meseca mogao neko da mi pokupi to.

javljam ti sta i kao cim saznam sve definitivno, sutra cu poslati mail ovima u radnji.

pozdrav

Crane cujem da prodajes Meni tvoju metalnu narukvicu...Hvala ti,samo reci kad da dodjem da je pokupim. Pravi si laf.
Ko bi rekao da cu i ja da postanem Orisovac i plus da mi se svidja....

Back