anbeast
New member
Kriterijumi:
Sta kazete na ovaj SeaGul ? Mislim, mehanicki je, sa komplikacijom, in-house, safir na obe strane i izgleda otprilike onako kako ja zelim
Vredi li nesto ovakvo: Oris i jos jedan, Oris (Ovaj drugi doduse nije bas po kriterijumima al' kad nema kise dobar je grad
)
Da li postoji neki Seiko u ovom rangu cena?
Da li je moguce naci neki pristojan, vintage Lonzin ili Omegu u ovoj cenovnoj kategoriji?
Uzeo bih u razmatranje i neki ruski hronograf, ako nema drugog izbora...
Gore pomenuti kriterijumi (kao sto ste vec zakljucili) nisu u kamen uklesani, mada bih voleo da ih ispostujem.
* Para trenutno nemam. mozda cu imati za mesec - dva, ali volim da se obavestim na vreme.
- Cena do oko 300e (moze malo preko, ali mnooogo bolje da bude ispod)
- Mehanizam: automatik ili navijac (navijac u krajnjoj nuzdi)
- Precnik: izmedju 40mm i 44mm (44mm ako bas mora),
- Cifer: beli ili srebrnasti, reljefni (da bih mogao da mu kacim crni ili braon kais po potrebi)
Sta kazete na ovaj SeaGul ? Mislim, mehanicki je, sa komplikacijom, in-house, safir na obe strane i izgleda otprilike onako kako ja zelim
Vredi li nesto ovakvo: Oris i jos jedan, Oris (Ovaj drugi doduse nije bas po kriterijumima al' kad nema kise dobar je grad
Da li postoji neki Seiko u ovom rangu cena?
Da li je moguce naci neki pristojan, vintage Lonzin ili Omegu u ovoj cenovnoj kategoriji?
Uzeo bih u razmatranje i neki ruski hronograf, ako nema drugog izbora...
Gore pomenuti kriterijumi (kao sto ste vec zakljucili) nisu u kamen uklesani, mada bih voleo da ih ispostujem.
* Para trenutno nemam. mozda cu imati za mesec - dva, ali volim da se obavestim na vreme.