Patek Philippe Ref. 3670A Chronograph

milan zmaj

New member
Gledao mehanizme pa naleteh...

patek-philippe-caliber-13-130-chronograph.jpg

Photos: Patek Philippe
[h=3]Patek Philippe Ref. 3670A Chronograph with Vintage Caliber 13-130 Movement manual-wind watch specification[/h] Price: CHF 240,000
Movement: Manual, Caliber 13-130, 29.50 mm x 5.95 mm, Glucydur balance with screws, Breguet balance spring, Swiss Made
Number of jewels: 23 jewels
Movement frequency: 18,000 vph
Movement decoration: Decorated by hand
Functions: Hours, minutes, seconds, chronograph
Power reserve: 39 hours
Case material: Stainless steel
Bezel material: Matches case
Crown material: Matches case
Case shape: Cushion
Bezel shape: Cushion
Case size: 37.00 x 44.60 mm (lugs included)
Case height: 10.15 mm
Lug width: 21/16 mm
Dial: Black
Numerals: N/A
Hour markers: Stick-shaped
Hands: Polished
Water resistance: 30 m
Strap: Matte black alligator strap with grey hand-stitching and stainless steel prong buckle
Crystal: Sapphire
Case back: Sapphire

img1319541343xje.jpg

A i razmisjam...ne znam ko bi uzeo ovaj sat...ok je Patek ali....
Da,mozda ne pate da im se odmah vidi Rolex ili ovaj sljasteci...mislim na brend

Ja PP, za sad ne bih uzimao, cinimi se da sam previse mlad za njihove satove i taj dizajn:)

P.S Evenutalno Nautilus:)

Last edited:
Preozbiljni su i PP,VC i Lange a vala i JLC.
Od onih najvecih koji pravi preozbiljne i ozbiljne i satove za mlade to je Zenith i mozda GP.
Postujem PP,VC i Lange ali su brate mili preozbiljni.Imam osecaj kao da prave satove za cikice milijardere od 60-70 godina. -.-

Uzas, PP samo pakuje :D
E, pa za razliku od vas vecine ja bi nosio i Dugackog Adolfa i Filipa Konstantina bez problema, kad sam ja ovako neozbiljan bar da sat bude ozbiljan. Sve je u balansu. Na primer, kad nosim haljinu, ako je mini, uvek je gore zatvorena :lol:

Uzas, PP samo pakuje :D
E, pa za razliku od vas vecine ja bi nosio i Dugackog Adolfa i Filipa Konstantina bez problema, kad sam ja ovako neozbiljan bar da sat bude ozbiljan. Sve je u balansu. Na primer, kad nosim haljinu, ako je mini, uvek je gore zatvorena :lol:

Majko mila!!!:blink:
Dobar dan i tebi!:P

Back