Pitanje u vezi Cover sata

stevan

New member
Pozz svima,
Treba mi jedna mala pomoc zeleo bih da kupim cover sat ali ovaj model

link
co111st1lbkenl.jpg

na ovom sajtu pise da je kolekcija gents a na ovom

>> uklonjen link <<

da je zenski, mada na istom sajtu na nekim mestima pise da je muski

Interesuje me vase misljenje, meni se sat svidja ali ne bih voleo da nosim zenski sat :D

Last edited by a moderator:
pozdrav, stevane i dobrodosao!
pa, ovaj drugi sajt ne bi trebalo bas ozbiljno da shvatas jer on prodaje re*like:

>> uklonjen link <<

a, bez obzira na to, danas imas i muske satove sa cirkonciciam i dijamantima itd., tako da je najvaznije sta se tebi svidja, a ne da li ga neko krsti kao muski ili zenski... btw, meni ovaj ne deluje nimalo zenstveno... ako ti se svidja i ako ti dimenzije odgovaraju - kupi ga! :)

Last edited by a moderator:
Hvala na dobrodoslici. Ja mislim da je muski, nekako mi deluje tako. :) Poslao sam email i coveru pa cemo videti da li ce mi odgovoriti. Zelim jedan cetvrtasti sat i ovaj mi se najvise zasvidjao a i odgovara mi cena 19k. Znas li mozda kakvi su ovo satovi vidim da su swiss made, tako da mislim da ne bi trebalo da budu losi? Hvala na odgovoru

sat mi se svidja, ali ne bih znao da ti kazem nista o brendu osim onoga sto stoji na njihovom sajtu, i OVOGA, sto ne znam koliko je ohrabrujuce. nadam se da ce se javiti i neko ko bi mogao da ti da vise informacija!

Procitao sam mada se ovo odnosi na ovaj automatik, ovaj sto ja zelim da kupim ima ronda movement 4210.B a ovo koliko sam ukapirao da je ovo privatna "laboratorija" koja izadaje sertifikat swiss made?

Back