Pomoc - Automatik sat do 4000 EUR ?

maximilian

New member
Kupio bih neki sat do 4000evra elegantan, automatik.
Molimo bih da mi neko predlozi neki model, posto ja bas i nemam nekog iskustva.

Hvala.

Super su modeli, ali mozda da bude chronograph ili sa pokazivacem rezerve snage i ako moze i neki kockasti model.:)

Verovatno sam malo komplikovan. ;)

Super su modeli, ali mozda da bude chronograph ili sa pokazivacem rezerve snage i ako moze i neki kockasti model.:)

Verovatno sam malo komplikovan. ;)
Ako si pod "kockasti" u stvari mislio na pravougaoni,onda je moj jedini predlog JLC Reverso Grand Date.
On,ako imaš sreće,može da se nadje ali polovan,za iznos koji si ti pisao.Istina nije automatik ali ima rezervu snage od 8 dana,tako da ne verujem da će ti biti teško da,za mene bi to bilo uživanje,ga naviješ jednom nedeljno.....:agree:

Attachments

• 245j7gn.jpg
    245j7gn.jpg
    163.6 KB · Views: 46
Druze,recicu ti samo jedno.....PANERAI!!!Imas varijante sa hronografom ili bez,kozna narukvica, kaucuk ili metal,mesavina kocke i kruga,prepoznatljiv i jedinstven dizajn,jednostavno jedan je PANERAI!!!

Last edited:
Druze,recicu ti samo jedno.....PANERAI!!!Imas varijante sa hronografom ili bez,kozna narukvica, kaucuk ili metal,mesavina kocke i kruga,prepoznatljiv i jedinstven dizajn,jednostavno jedan je PANERAI!!!

i ja sam bukvalno to hteo da kazem. ali panerai gmt sa 8 dana rezerve snage i pokazivacem iste kosta preko 10 000e

Pored JLC Reverso Grand Date koji je Larosa predložio i za koji ne bih ni trenutka oklevao da ga uzmem kada bih raspolagao sa toliko novca (pa makar i polovan) predložio bih ti da razmisliš i o sledećim satovima...

Švajcarska i nemačka industrija časovničarstva u svom najboljem izdanju. :)

Zenith Port Royal El Primero
03055040022c503.jpg

Glashutte Original Senator Sixties Square Chronograph
baselworld-2009-glashutt.jpg

baselworld-2009-glashutt.jpg

Last edited:
Maestro Jewelers i S&L Watches - Jokić su ti zastupnici za Zenith satove a TAG Heuer možeš da pogledaš u Chronos Time. Kontakt informacije možeš pogledati u sekciji Distributeri!

Nego, možda nisu u klasi jednog GO ili Zenith-a ali ugrađuju ETA mehanizme i kvalitet izrade je i više nego odličan tako da su svakako vredni pažnje...

Longines, kolekcija Evidenza - link

l26434516.jpg

longines-evidenza-xxl.jpg

ukoliko gledas i malo jeftinije varijante kao sto je Longines koji je predlozen, predlazem da pogledas i sledece proizvodjace koji ne zaostaju sa kavalitetom mehanizama i izrade:

Baume & Mercier
bm1.jpegbm2.jpegbm3.jpeg

Raymond Weil
rw.jpegrw2.jpeg

ORIS
oris.jpegoris2.jpeg

Louis Erard
le3.jpg

Back