Pomoc Breitling avenger

maximilian

New member
Pozdrav
Dali je pametno kupiti Breitling avenger titanium iz 2007 godine?
Ustvari dali je potrebno neko skorije odrzavanje posto je sat malo nosen, ali je stalno stajao na automatskom nosacu za satove?
I ako treba gde i koja bi bila cena servisa?
Hvala unapred

moras nam precizirati koji avenger jer breitling ima jedno 6-7 avengera od kojih su 2-3 u titanijumu...servis ne treba jos jedno godiu-dve a ako oces oficijalni breitlingov od glave do pete servis taj te kosta cirka 500e ako je sa stopericom a ako nije onda nesto manje

Bilo bi poželjno da ga odneseš kod časovničara da se izvrši pregled mehanizma i eventualno zamene dihtunzi a mislim da će ti časovničar ujedno dati i najmerodavniji odgovor po pitanju da li treba servis mehanizma da se uradi ili ne.

Savetujem ti da ne šalješ sat proizvođaču na servis jer će cena da bude višestruko viša u odnosu na cenu servisa kod lokalnog ili nekog dobrog časovničara u Srbiji.

Pozdrav

Nisam siguran,ali mislim da se on radio samo u titanijunu,a M1,koji je bio kvarcni i za USA trziste je radjen u celiku.
Ponavljam da nisam siguran.
Ali je sat uuuuf...

ok,moguce izgleda...
samo izgleda da je mat ovde sam bas retko vidjao titanium verziju..ali ima mat verzije..i u katalogu je celik..ali moguce

manje-vise nema puno razlike izmedju titanijuma i celika...ja bi celik jer je tezi. ovaj sat ako je bez papira i kutije treba da kosta oko 1500e-1800e

PS ovo je chrono avenger, ima slican avenger skyland ali chrono avenger ovaj ima samo u titanijumskoj varijanti

Last edited:
Sat je sa svim papirima i certifikatom u orginalnoj kutiji i u prefektnom stanju.
Samo me brine moze li da se ogrebe ovaj titanijum?
Znam da se celicni moze ispolirati, a za ovaj ne znam.
I dali je skuplji ovaj titanijumski model od celicnog?

Sat je sa svim papirima i certifikatom u orginalnoj kutiji i u prefektnom stanju.
Samo me brine moze li da se ogrebe ovaj titanijum?
Znam da se celicni moze ispolirati, a za ovaj ne znam.
I dali je skuplji ovaj titanijumski model od celicnog?

a pa ako je u takvom pakovanju stanju onda moras dati 1000 evra vise. postoji nacin naravno da se i titanijum ispolira, i titanijum se lakse grebe koliko ja znam od celika. cenovno su titanijumski satovi par stotina evra skuplji od celicnih ako je identican sat u pitanju

Ako je bez papira i kutije ni evro preko 900,sa papirima maksimum 1800-2000 ako je kao nov,kakvih bre 2000 bez papira nemoj da te kradu.

^ maloprodajna cena tog sata sa titanijumskom narukvicom je nesto preko 4500e pa bi bilo lepo da sa ostalim clanovima podelis tajnu gde ima da se kupi sat u mint stanju bez papira za 20% maloprodajne cene novog sa papirima :)

Back