Pomoć oko info i procene starih džepnih satova

Ima.Skoro svaki časovničar to może da osveżi,ali upitna je isplativost,jer taj sat kada je u dobrom stanju vredi oko 200 evra. Takva je trenutna vrednost dżepnih satova na trżištu.

Vizuelno ga ne bih dirao osim mozda da se obrise prasina sa brojcanika. Ne bih savetovao da se kuciste polira i da se skida patina. Odradi mu servis mehanizma i to je to...ja sam na mom samo odradio minimum da bude i dalje funkcionalan i cuvam ga za uspomenu. Ponekad navijem da kucka :)

Da tako sam i ja zaključio da je najbolje. Jedino što mi malo smeta je ovo oštećenje na brojčaniku ali šta sad. Kontam da je bolje tako ga ostaviti

Послато са SM-G998B помоћу Тапатока

Pozdrav ljudi
Pokusavam da nadjem neke informacije, ali nema puno vajde.
Naime, imam sat od oca, Longines 20432917 to je jedino sto znam o njemu. Znam da je nekada imao koznu crnu narukvicu i da je kupljen u Kuvajtu 80ih godina.

d16105794b4bd386fe7e24b95d22a098.jpg

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk

Pozdrav ljudi
Pokusavam da nadjem neke informacije, ali nema puno vajde.
Naime, imam sat od oca, Longines 20432917 to je jedino sto znam o njemu. Znam da je nekada imao koznu crnu narukvicu i da je kupljen u Kuvajtu 80ih godina.

d16105794b4bd386fe7e24b95d22a098.jpg

Gesendet von meinem VOG-L29 mit Tapatalk
Pozdrav, probaj preko oficijalnog sajta. Ideš na opciju contact US, pa tu imaju opciju Historical information on a Longines watch.
Baš javi kako si prošao ako probaš, pa da znaju ostali.

Послато са SM-G998B помоћу Тапатока

Pozdrav svim članivima.
Molim sve koji mogu da daju neki info o sledećem satu.
Brat je prilikom sredjivanja sobe pronašao i voleo bih da znam o kakvom brendu je rec i ima li koju vrednost ovaj sat??
IMG-4c509ccaa31abcab7fb8659dba739158-V.jpg

Back