Dobrodošao pavlaka.
Certina DS Podium Big Size je odličan izbor i članovi su ti dali odličnu preporuku. Još jedan sat koji bih izdvojio a da bude rešenje između sportskog/elegantnog sata je Tissot PRC200 koji je preporučio eee. Već par članova je kupilo ovaj sat koji je i inače hit u svetu i mislim da do sada niko nije ništa loše napisao o ovom modelu.
naravno da mi se svidja ova certina ds podium big size a sad me nesto buni, na netu sam nasao dve razlicite slike, na jednoj izgleda da ima jednu kazaljku za sekunde a na drugoj sam nasao da ima dve takve kazaljke, kakva je razlike u modelima?
Za ta dva modela Certina satova na koje si naišao bi bilo najbolje da postaviš slike da vidimo o čemu se radi, pa će ti verovatno neko već dati odgovor.
evo sad sam gledao, svidja se meni i ovako nesto Nostalgia 1868 Chrono 7750 samo ne znam ima li kod nas da se nabavi i po kojoj ceni, a tek nemam pojma ni kakav je kvalitet.
Gde god da stoji 7750 u opisu mehanizma zaobiđi osim ukoliko ne planiraš da malo povećaš budžet jer je reč o automatskim mehanizmima. Cene novih satova sa ovim mehanizmima obično kreću od 700€ pa idu i do nekoliko hiljada, dok se polovni mogu naći i za manje novaca.
Inače, Zeno-Watch Basel je dobra kompanija sa prilično kvalitetnim satovima i mislim da ih nema kod nas u ponudi, tu i tamo se stidljivo pojavi neki mali oglas sa satovima ovog proizvođača ali to je to što se njih tiče.
Citizen AS4020-28E po meni ima prilično nepregledan brojčanik i ne bih ga uzeo u razmatranje upravo iz tog razloga, mada se radi o satu odličnog kvaliteta tako da je preporuka na mestu.
Seiko nije loš, poslednja dva modela su pogotovo interesantna ukoliko ih ima kod nas u ponudi. Od malo skupljih kvarcnih Seiko hronografa ja bih pogledao i Sportura liniju, imaju par odličnih modela.
[off topic]
Moram da dodam novu poruku, @administracija, mogli biste da produzite interval za editovanje poruke.
Pa mogli bi, ali nećemo iz određenih, opravdanih, razloga.

Mislim da je trenutni vremenski interval sasvim dovoljan ukoliko neko želi da promeni sadržaj već napisane poruke a ukoliko ne stigne da edituje poruku, nije problem da postavi novu.
[/off topic]