Pomoc pri kupovini sata Hamilton Bellow Zero sa PVD-om

Bojan R.

New member
e ovako prvo pozdrav,planiram kupovinu hamiltona below zero u crnoj varijanti pa me zanima posto je i celik crn dali se lako grebe i dali ostaju vidljivi tragovi,npr sjajan trag kada se zakaci negde.Nebi bas da dam 1000e na nesto sto ce posle mesec dana izgledati kao pijacarac

Bojane, nisam imao iskustva sa Hamiltonima sa PVD kucistem (iako imam ili sam imao 6 Hamilton satova). Ja licno izbegavam PVD, bas zato sto se relativno lako grebe. Medjutim, iskreno, Bellow Zero deluje kao ozbiljan, robustan, "Tool watch", na kome ce cak i takve ogrebotine davati karakter satu. Takodje mislim da ce do toga doci tek u roku 5-10 godina, a uvek imas opciju da posaljes sat na novo "bojenje". Ovo poslednje nisam sretao kod nas, ali vidim da je u svetu prilicno cesto. Za kraj - bilo bi dobro da postavis slike modela koji te interesuje, da clanovi vide o kakvom "monstrumu" je rec ;)

[off topic]
...nemaj da te Vladas vidi za ovo pijacarski...
Samo vas posmatram!
zoranradmilovic2.jpg

[/off topic]

Hamilton je odlican proizvodjac satova,pogotovu kucista i narukvica,tako da nemas sta da brines,sigurno je taj pvd sloj uradjen vrhunski.Kod Hamiltona je najbolji odnos ulozeno/dobijeno od svih Svajcaraca

to je taj sat.Dobija se uz njega i celicna narukvica crna,46mm kuciste i 1000 m wr,mnogo bolje izgleda na ruci,video na nekom liku u Podgorici i odusevio se.

Back