Josip 991, kao prvo dobro došao na forum.
Vidim da su ti kolege već dale kvalitetne predloge i komentare. Ja ću se osvrnuti na dva Tissot-a sa automatskim mehanizmom koji bi ti mogli biti interesantni kako u pogledu kvaliteta tako i cene koja bi se uklopila u budžet koji si planirao.
Pošto se interesuješ za Tissot-a, predložio bih ti sledeća dva sata.
1.Tissot Visodate
Tissot PRS 516 automatic
Oba imaju kvalitetni i provereni ETA 2836-2 mehanizam i cena im je približno ista, bar je to slučaj kod jednog dilera u Beogradu.
Na te cene se može dobiti popust od sigurno 10%. Nisi naveo odakle si, ukoliko imaš pasoš EU mislim da možeš ostvariti i povraćaj poreza.
U Nemačkoj i Austriji sam ovaj drugi model nalazio skoro svuda za približno 530 Eura.
U odnosu na modele Tissot-a koje si prikazao u svom postu, ova dva sata su mnogo bolji izbor.
Završna obrada je na visokom nivou i u prirodi izgledaju mnogo bolje nego na slikama.
PRS 516 posedujem i lično, tako da bih ti ga mogao toplo preporučiti.
Prvi model je jedan od najkvalitetnijih dres satova u tom cenovnom rangu i veoma omiljen među ljubiteljima satova. Njega možeš da biraš u više varijanti različitih boja ciferblata. Što se cene tiče, mislim da je čak i povoljniji nego drugi predloženi model.
E sad, ukoliko ti svidi neki od predloženih satova, obavezno ih probaj i sagledaj polako sve aspekte pre nego što doneseš konačnu odluku o kupovini.