Pomoć za izbor sata do 600 EUR

locus

New member
Molim za pomoc, satove ali se u njih uoste ne razumijem, nosim ocev poklon baume and mercier classima MOA8850 koji mi se ne svidja.Zekim sebi da da kupim sat do 600 eura.Oci mi ispadose gledajuci sve i svasta po netu, ima li neko neku preporuku. Unaprijed zahvalan[h=1][/h]

Dobro dosao na forum.
Najbolje bi bilo da napises nesto vise o satu koji trazis, kako bi trebalo da izgleda, automatik ili kvarc... ili da postavis sliku nekog sata koji ti se svidja, posto je izbor satova do 600e ogroman.

Daj neke karakteristike sata kojeg zelis da kupis.To je bitno jer ces ti ositi taj sat.Za ostalo cemo lako.

potpun sam svjestan da ne moze ja sam napisao sta mi e svidja ako imas neke predloge za dobar sat u pomenutom cjenovnom segmentu reci....hvala puno

Toma hvala nije los sta moze s js da mi kazes osim slike

Last edited by a moderator:
Sto se tice Certine koje ste naveli duplo je skuplja od vasega namenjenog budzeta.

Certina satovi su mnogo dobri sa ETA sistemom, ali u Srbiji se ne mogu nabaviti, mogu vam dati par sajtova preko kojih moze da narucite.

Sada ono cuveno pitanje automatik ili kvarni? :banghead:

Taj Hamilton je odlican.
Mehanizam u tom satu je za klasu bolji od onog u Tissotu.
Evo ovde je kolega napisao par reci o Hamiltonu sa istim mehanizmom.

Edit: Ujedno da napisem svoje misljenje o tom Tissotu.
Ja da uzimam za sebe, ne bih uzeo sat sa C01 mehanizmom. Jeste jeftiniji od 7750, ali je i losiji.

Last edited:
Back