Shmizla Administrator Staff member Jun 9, 2009 #2 Veoma zanimljiv predlog tj. satovi. Eto ideje da se oformi podforum. Pozdrav!
F Fibonacci New member Jun 11, 2009 #3 Drago mi je da Vam se svideo. Bavim se elektronikom od 3-eg razreda osnovne skole, ovako nesto spaja moju ljubav prema casovnicima i prema elektronici. Jos samo, kada bih znao da programiram mikrokontrolere . . .
Drago mi je da Vam se svideo. Bavim se elektronikom od 3-eg razreda osnovne skole, ovako nesto spaja moju ljubav prema casovnicima i prema elektronici. Jos samo, kada bih znao da programiram mikrokontrolere . . .
Vladan-Stevanovic Administrator Staff member Jun 11, 2009 #4 Sat je zaista neverovatan. Sve je perfektno odradjeno, od ideje do realizacije. Zaista svaka mu cast. I ja sam obozavao elektroniku dok sam isao u Teslu, ali od tada je dosta vode proteklo i zivot me odveo u sasvim drugu stranu... Pozdrav, V.S.
Sat je zaista neverovatan. Sve je perfektno odradjeno, od ideje do realizacije. Zaista svaka mu cast. I ja sam obozavao elektroniku dok sam isao u Teslu, ali od tada je dosta vode proteklo i zivot me odveo u sasvim drugu stranu... Pozdrav, V.S.