[POVUCEN OGLAS] Dunhill Sportscape alarm

Status
Not open for further replies.

jole777

New member
OGLAS VIŠE NIJE AKTUELAN

Prodajem rijedak Dunhill automatic sat sa komplikacijom mehaničkog alarma.
Nakon što je Richemont preuzeo Dunhill-a napravili su ovaj sat prije nego što su prešli na JLC mehanizme.
Sat je lijep,odlično očuvan i sigurno će podignuti svaku kolekciju zbog svoje rijetkosti i onog što je u njemu a to je 31 Jewel La Joux-Perret 5800 28800bph.
Izuzetno ukrašen mehanizam nastao na bazi AS5008 alarm mehanizma kojemu je LJP otkupio prava na proizvodnju i unaprijedio ga novim materijalima i ball bearing rotorom.
Nalazi se i u satovima poput Girard Perregaux Traveler,Ulysse Nardin San Marco Alarm,Panerai alarm,Baume Merciere Gmt Alarm,Alain Silberstein Le Reveil,Oris Artelier Alarm,RGM Alarm Watch itd...

Safir sprijeda i straga,water resistant 50M,prava nova krokodilska kožna narukvica sa SS deployant claspom.
Sat je u odličnom stanju sa crticom straga na jednom od lugova.Sat nije otvaran niti pretjerano nošen.Sve radi kako treba.
Plaćen 1000Usd sa svim davanjima,poštarinama i osiguranjem,bez kutije i papira.Kupljen od odvjetnika iz Amerike.

Cijena je 950USD ili 717 Eura po današnjem tečaju.
Razlog prodaje je želja za Omega Moonwatch a nakon kupljenih 10tak satova u zadnjih 2mj nemam gotovine i grize me savjest da jos novaca potrošim.Jedino Tuna i on su zanimljiviji i skuplji primjerci koje imam.
Prodao sam vec svog NOS Bell-a u inozemstvo i još jednog Bell-Matica koji ceka na dostavu.Također i Strelu na ovom forumu.Svi su zadovoljni,sat se nalazi u Rijeci u Hrvatskoj.
Dostava moguća u Beogradu preko prijatelja.
Javite mi se za prvi kontakt na bettingmob@gmail.com

Slike:

001xuu.jpg

002dgg.jpg

003umv.jpg

004pd.jpg

005kus.jpg

006de.jpg

007lg.jpg

008rkw.jpg

009sf.jpg

Last edited by a moderator:
Re: Dunhill Sportscape alarm

Imam priliku kupiti željeni sat ako me netko ne preduhitri i spuštam cijenu na 620 Eura! Ispod te cijene ne idem.
620Eura za limitirani Dunhill,extra mehanizam sa hack-om,mogućnošću nezavisnog ručnog navijanja i alarma i mehanizma,day/date + mehanički alarm.

Re: Dunhill Sportscape alarm

Obavijest - prijatelj koji je isao autobusom u Beograd vise nece ici za BG ali jos uvijek Vam sat mogu poslati autobusom preko vozaca.
Samo trebate biti tamo kada bus stigne u Beograd i pokupiti sat od vozaca.
Ukoliko je to problem uvijek postoji slanje postom s osiguranom vrijednoscu i trackingom,nisam odgovoran za carinu i ostala davanja ukoliko ih bude.Postarinu (40tak eura) mozemo podijeliti pola/pola.
Lijep pozdrav.

Status
Not open for further replies.
Back