Pozdrav svima!!

ivan_seawolf

New member
Novi sam član ovdije! Inače več dugo vremena na WUS i Portalu satova! Nadam se dobrim kontaktima i komentarima! Ovo je moja kolekcija uz napomenu da mi stiže Doxa Sub 1000T Project Aware!
DSC01935.jpg

Ball Trieste

DSC01801.jpg

Breitling Seawolf

_DSC0121.jpg

Longines Hour Angle watch

grobnikisvata2009062.jpg

Chopard Mille Miglia GMT

WSW17092008001.jpg

Omega Speedmaster Moonwatch
citizenaqualand.jpg

Citizen Aqualand

u dolasku dolasku je Doxa!
Doxa.jpg

Ivane, prvo da te pozdravim i poželim ti dobrodošlicu na forum. :)

Satovi su prelepi, zaista imaš sjajne primerke a Doxa koju treba da dobiješ je još jedan izvrstan dodatak kolekciji. Posebno mi je privlačan Longines, ako budeš imao vremena i želje, postavi još koju sličicu Longinesa. Mislim, postavi slike i ostalih satova, ali mi Longines baš bode oči! :)

Dobrodošao Ivane!

Svaki komentar na tvoju kolekciju je suvišan, jer je stvarno izvanredna. Mislim da će svako imati nekog svog favorita, ali je meni najlepši Ball Trieste, jer sat je jednostavno prelep. Drugi favorit mi je Chopard Mille Miglia GMT, mada opet ponavljam svi satovi su ti odlični.

Nadam se da te dobro služe!

Pozdrav,
V.S.

Perfektna kolekcija.
Posebno mi se svidja Longines Charles Lindberg.
Kad budes imao vremena postavi slike, pogotovo zadnjeg dela koji me odusevljava.

Dobrodosao na forum.

Hvala društvo! Imam sliku pozadine Longinesa...

WSW17092008005.jpg

Ja sam inače ronioc tako da imam puno slika satova pod vodom! ogotovo Breitlinga koji mi je bio prvi pravi ronilački sat!

Seawolf_peltastis.jpg

Seawolf1.jpg

Diving25042009005.jpg

Diving25042009012.jpg

Last edited by a moderator:
:congrats:
Sjajno, zaista... Ova poslednja slika sa morskom zvezdom i kombinacijom citizena i breitlinga mi se posebno sviđa. :)
Obzirom da se baviš ronjenjem onda ni ne čudi što je sledeći (logičan) korak bila jedna Doxa.

Pozdrav

btw, slažem se sa komentarom sa youtube linka... manje ribe snimaj, više sat. :)

Svaka cast, druze, na tvojoj kolekciji bi ti pozavideo i sam James Bond. Pogotovo zbog onog Audija RS6 na jednoj od slika koji se potpuno uklapa u ovaj ambijent.

Pozdrav Ivane, zaista izvanredna kolekcija! Diveri naravno posebno bodu oci! :)

Slozicu se sa Vladanom, Ball Trieste je svakako No. 1 ovde! Ocekujemo slike Doxe i te nove snimke off corse! ;)

Pozdrav,
Aleksandar

Onda nastavljamo da pratimo, a ako se ukaže potreba otvorićemo namensku temu samo za podvodne fotke i video snimke! Pogotovo ako ima još ljudi koji se bave ovim sportom amaterski ili profesionalno i imaju želju da sa nama podele snimke. :)

Roniš samo u Jadranu ili si možda bio i negde dalje?

Pozdrav

Onda nastavljamo da pratimo, a ako se ukaže potreba otvorićemo namensku temu samo za podvodne fotke i video snimke! Pogotovo ako ima još ljudi koji se bave ovim sportom amaterski ili profesionalno i imaju želju da sa nama podele snimke. :)

Roniš samo u Jadranu ili si možda bio i negde dalje?

Pozdrav

Većinom Jadran ali bio sam i na Karibima prije dosta vremena!

Back