Predlog za muski sat od 1000-1500 EUR

john

New member
Pozdrav,

S obzirom na moje skromno znanje o satovima, molio bih vad da mi preporucite sat u rasponu cena od 1.000-1.500€. Neke osnovne smernice koje vam mogu dati jeste da bih zeleo sat sa metalnom ili kaucuk narukvicom, vecih gabarita(ali ne dzinovski), upecatljivog izgleda(ali ne previse elegantan).

Ako jos nekako mogu pomoci oko predloga, slobodno pitajte.

Hvala unapred.

Zdravo john-e (kako ovo cudno zvuci ;)) i dobro nam dosao. 1000-1500 EUR je cudan opseg jer se u tom cenovnom rasponu cesto nalaze imena koja se tek probijaju ili srednji segment poznatih imena koji na zalost ne drzi cenu. Neces mnogo ni izgubiti na njima ali ne mozes racunati na ocuvanje vrednosti.

Moja preporuka je da pogledas Sinn, Longines i Tag Heuer. Ovaj poslednji je manje omiljen medju "hard core" zaljubljenicima ali verovatno najbolje drzi vrednost ako ti je to primarni cilj. Sinn ce ti dati najveci kvalitet i trajnost od pomenutih a Longines najbolji izbor prelepih modela. Ako pogledas i nesto nizu kategoriju - Certinu i Hamilton - imaces bas sirok izbor odlicnih satova, sa mehanickim hronografima, ali racunaj na nesto veci pad vrednosti sata.

U nesto nizoj kategoriji ja bih dodao i Mido :) Vladas ti je dao odlicne predloge, pregledaj malo njihove modele , pa oni koji su ti zanimljivi , okaci ovde , onda cemo vise da te uputimo i pomognemo:)

Ja bi ti ipak preporucio nesto sto ne bi mnogo izgubio na ceni ako bi zeleo nesto bolje a opet u tom rangu novca..

637555-fs-omega-seamaster-planet-ocean-2901-51.jpg

634281-fs-breitling-a17364-so-42-superocean-reduced.jpg

1203772d1377652697-sold-longines-heritage-legend-diver-date-reduced-%241750-img_5818.jpg

svi su 42 mm i nisu chrono...i ovo sto drugi predlazu sinn je super kupovina,stowa isto.

Zmaju predlozi odlicni:thumbsup:, ako mogu novi za ovaj novac, jer nisam siguran da je rekao da moze i polovni. Legend diver je bruka sat

Pozdrav svima i jedno veliko hvala na azurnosti u predlozima. :) Video sam neke zanimljive modele ali na zalost ne nesto sto mi se skroz svidelo. A bicu iskren, s obzirom na novac koji planiram da izdvojim, stalo mi je da mi izmami osmeh svaki put kada ga budem stavljao na ruku. Nadam se da vam nece biti problem da mi dodatno pomognete sa potragom a ja cu dati dodatne smernice i u vidu fotografija. Moram vam reci jos da mi odrzavanje cene nije presudno, vazna mi je jedna stvar, da izgleda mocno, bogato i masivno(oko 5cm precnika0 koliko god je to moguce za ovu klasu satova. :) Mogu reci i da +200Eur nece predstavljati problem ukoliko sat to bude zavredio.Tag.png U nastavku vam saljem nekoliko fotografija satova koji izgledom podsecaju na to sto trazim.
TAG-Heuer.gifTag.pngTag1.jpg

Breitling-Chronomat-B01-Watch-2.jpgTag1.jpg

Last edited by a moderator:
Nisam pristalica toliko velikih satova i mislim da su u velikoj meri prolazna moda, pa se moze desiti da se malo kasnije postidis olako datih (da ne kazem bacenih) para.

Ako pak zelis veliki sat, mozda treba gledati u pravcu Bell & Ross ili U-Boat satova:
Bell-Ross-BR-126-Blackbird-10.jpg2591634_large2.jpg3159157284_7534969ce2_o.jpg

Ok, pocinjem da dobijam.sliku. :-)
Ako zanemarimo brend, ima li nesto od satova, ovog.tipa(moze i neka odevna marka tipa Armani, Bvlgari...) kojo bih mogao kupiti za ove pare?

Bvulgari je postao dosta ozbiljna firma.dosta ulazu satovi su im kvalitetni uzivo iznenađujuće dobri.nisu nimalo jeftini nema ih novih za te pare.cak sada imaju i svoj kućni mehanizam.kazem jako prijatno iznenađenje kad uzmete sat u ruku i vidite kako lezi na ruci.

Back