Molim za preporuku kvarcnog sata do 300-400 evra.Sto se tice izgleda hteo bi neki veci na foru u-boat,hublot... po mogucnosti da je od crnog celika i da su veci oni srafovi i krunice,a narukvica od gume
Skroz sam zaboravio pogledaj Welder satove ima neka tema ovdje na forumu o njima a evo ti i link sa amazona ima ponesto sto se uklapa u cijenu Amazon.com: welder watch: Watches
Spominjali smo satove većih dimenzija na Forumu. Ali da ponovo napišem, možeš da pogledaš i modele Haemmer, Diesel, Police satova. Oni imaju modele nešto većeg prečnika. Verujem da će se uklopiti u cenu. Sva tri brenda se distribuiraju u Srbiji. Welder i Haemmer satovi imaju modele prečnika 50 mm, što je svakako pozamašno. Welder satove je dizajnirao Italo Fontana, dizajner koji dizajnira i U-Boat satove.. Welder i Haemmer distribuira Axis Design, Diesel BPM, a Police Bomar. Pogledaj u njihovim radnjama kako ti stoje na ruci.
Ako ti ne smetaju digitalci, pogledaj nesto od Casio pro trek serije, ima odlicnih satova, a sigurno su bolji od svih Haemmer, diesel, police i ostalih modnih satova.
Evo par modela, ali pogledaj i ostale... Casio PRG-130Y-1D Casio PRG-510-1D Casio PRG-550-1A1
hvala vam puno,interesuje me vase misljeneje o welder satovima jer su mi se svideli a mislim da su malo precenjeni jer ovaj ovaj najeftiniji kosta 38000 a nema ni stopericu...
Mozda ja i nisam bas najkompetentniji da komentarisem o njima posto mi se ni malo ne dopadaju, ali su po mom misljenju u odnosu na ono sto nude preskupi.
Jam sam čitao nekakve recenzije na WUS, mislim da su u pitanju solidno napravljeni satovi, Miyota mehanizam, postoje i sa Miyota automatik verzijama, moglo bi se reći da je u pitanju homeage u-boat, mislim da je u pitanju soldna kupovina (čak pojedini vlasnici U-boat tvrde da i nema velike razlike u kvalitetu, naravno da je U-boat nešto bolji, pogotovo PVD varijante, ima safir, bolje narukvice...). U-Boat versus Welder.