Preporuka za servis

Entuzijasti, je l imate da saopštite nekog poznatog vam časovničara u Beogradu da je i on entuzijasta u smislu da ako mu saopštim da mi je za mehanizam NH35 koji kasni 20 sekundi dnevno želja da bude tačnije regulisan - da će mi on rado i regulisati sat, a ne da usledi odgovor/odgovori - Ma to je ništa, da je dva minuta pa hajde... U specifikaciji je, to je mehanički sat, kasniće i onaj od 50 dolara i onaj od 50 000, onaj koji ne kasni je 10 dolara i nije mehanički...

Kao da tražim nešto nemoguće.

@Jonbri Ukoliko satu treba samo regulacija, ali ne i servis, tj sve je ispravno, NH35 (kao i ostali iz familije: NH36, NH39...) se regulišu zaista jednostavno. Moderni mehanizmi: jednostavni, a robusni. Postoji podešavanje i za beat error i za rate tj koliko kasni/žuri u vidu malih poluga. Dovoljno je imaš mobilnu aplikaciju za regulaciju, ne treba čak ni onaj uređaj za regulaciju. Da se spusti na jednocifrenu brojku je manje od 10 minuta posla koji možeš i sam da uradiš. Prvo se podesi beat error, pa onda samo kašnjenje. Ima na YouTube dosta video o tome tako da možeš da vidiš šta i kako.

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk

Back