Pristupacni navijac

23jewels

New member
Uglavnom sam do sada koristio kvarcni sat za sat "za posebne prilike". Lepo izgleda,ide uz odelo,a posto ga stavim na ruku dva puta za mesec dana,a mozda i redje,neretko primetim da je stao upravo kada mi treba :) Da ne bih drmao automatik ili p....o zbog baterije,jel postoji neki dobar mehanicki sat na navijanje u cenovnom rangu 200-250e...
Ko pravi te mehanizme? Znam da prave Rusi,ali nisam upoznat sa kvalitetom njihovih mehanizama,a takodje ni zavrsnom obradom satova. Buran Siberia se nekako uklapa u budzet,ali ne znam nista o njemu...
Pozdrav

Pa mogu dosta lepi satovi sa mehanizmom na ručno navijanje da se nađu i među starim (vintage) satovima i pritom da budu u izuzetno očuvanom stanju, da ne kažem NOS. Ako želiš potpuno nov sat, možda baš ruske ili kineske proizvođače da pogledaš?

Dalibore,gde me nadje,pa zena ce da me ubije kad vidi komp i sat da gledam,uopste,a sad kada joj spomenem 350e....:damnmate:
Salim se,delimicno...:D Sat je fenomenalan,sad bih rasprodao sve koje imam,i mobilni telefon cak...:/ Ovo je pravi deo istorije...

Šta da se radi....žene su opasna bića!!! Ovog Burana pogoni Molnija 3603.....traktor od mehanizma ali nije precizan ko Švajcarci!

Preciznost mi i nije na prvom mestu kod ovog sata,jer ga i ne bih cesto nosio (otuda i neopravdanost "investicije",sa gledista zene :) )
Dugotrajnost mehanizma mi je bitnija,jer zelim da ga sacuvam za razliku od svih ostalih. Sto se izgleda tice,vise manje,svi navijaci koje sam vidjao se uklapaju u profil "elegantnog" sata...
E,muke moje...opet :) Zasto uvek mora ovako da bude... :)

Pa ako nisi gadljiv na stare satove, stvarno mislim da ćeš tu najbolje proći kada je reč o kupovini elegantnog OČUVANOG sata sa mehanizmom na ručno navijanje i pride još da ti ostane para za eventualni servis, poliranje, sređivanje, kupovinu elegantne narukvice, itd.

Pozdrav

Ne,naprotiv,samo nisam naisao na neki dobar,ocuvan. Primetio sam da je kod mnogih starijih modela kosiscen mesing u izradi kucista,a ona se tesko popraljajaju ako su ostecena...

Back