Pristupacno, a elegantno...

neko

New member
Treba mi pomoc u izboru sata, cena od 100 do 150 evra, da ima kozu, da je sto prostiji, i da bude elegantan, analogni, i da nema brojeve, vec umesto njih da ima crte za svaki sat, valjda ste skontali...

pozz

Prečnik sata bitan ili ne?

Jesi li možda pogledao Seiko 5 seriju satova? Ispunjava većinu tvojih zahteva, nije na koži ali ti ostaje u budžetu i više nego dovoljno da se opskrbiš sa jedno dve kvalitetnije kožne narukvice.
Možda da pogledaš šta nudi Casio u Lineage ili Beside seriji, ima lepih hronografa ali i običnih modela po pristupačnim cenama. Recimo, dopada mi se kako izgleda Casio BEM-503L-7A model na koži...

bem-503l-7av-3.jpg

Candino takođe svakako vredi pogledati jer ćeš sigurno naći neki model koji će upasti u budžet kojim raspolažeš a sasvim su pristojnog kvaliteta. Moraćeš da se prošetaš do distributera da bi video šta sve imaju u ponudi od satova ovog proizvođača pošto nisu baš ažurni kada je u pitanju njihova internet prezentacija.

Može se naći i po koji Citizen, recimo pogledaj Citizen BK1550-58E model

ili možda Citizen BK2490-52E

Ja sam kupio u Sarajevu Casio prije 10-ak dana model;(2784), MTP-1297 za 70€.Mogu ti reci da sam prezadovoljan satom, veoma je tacan, garancija 1 godinu, a evo i slike tog sata;
2enlwth.jpg

Vjerovatno se i tamo ima kupiti isti ovakav, moja preporuka!
A juce sam zamijenio metalnu narukvicu za kožnu,tako da je sada mnogo elegantniji.Kožni kaiš imas vec od 7,5€(toliko sam ja platio svoj kaiš).Evo slike sata sa kožnim kaišem;
nej9l0.jpg

Last edited:
Svidjaju mi se i jedan i drugi, samo sto mi je taj Casiov model zanimljiviji. Samo jos da nadjem gde da ga kupim i to je to.
Hvala momci!

Back