Prodaja razno

milan zmaj

New member
Ako se dozvoljava tema..a mislim da bi bilo ok jer ne bi bilo prevara u vezi bilo cega....
Ako ne neka modelatori obrisu

Prodajem GPS PESTIGIO GeoVision 7777 GPS, (7", 8GB, TCC 8925, IGO) mapa cele Evrope

Гледајте „Prestigio Geovision 7777 (Tablet+GPS+DVB-T) Unboxing“ на YouTube-у
https://youtu.be/rfhnndX9oKY

Cena preko pp..uredja je 2 puta upalje i odradio je posao. Nema ogrebotine.
Poz.
P.s nadam se da ce tema opstati

Ma ne hahaha verujem da i nasi ljudi svasta imaju da prodaju. Ovde je mislim drugacije jer opet imam vise poverenja u sve vas nego....

Jedan po jedan oglas koji nema veze sa satovima i forum ce da se pretvori u buvljak gde se prodaje sve osim satova...

Može se svašta uraditi( urediti) da tako ne ispadne. Npr. da oglas može staviti samo član ali da ima određeni broj postova. Već sa time se može oganičiti.

Tiha..da u pravu si. Ali verovatno i sam ne ides na neke teme koje te ne zanimaju u startu. Tako i za ovu. Ako te nista ne zanima onda je ni ne otvaras. Poz

Na Forumu će se odrediti jedan deo gde će se omogućiti članovima da oglašavaju prodaju,kupovinu ili razmenu stvari koje nisu direktno vezane sa satove.
Za sada takve oglase možete postavljati u ovoj temi koju je Milan pokrenuo a preciznija pravila će biti objavljena naknadno.
Hvala.

Mislim da bi trebalo vratiti prodaju satova na forum, u podforum Ponuda i potražnja. Berza polovnih satova mi nije za forumsku trgovinu. Imamo primer na drugom forumu gde to jako lepo funkcioniše, neka pravila preuzeti, neka dodati - oduzeti mislim da će mnogo bolje biti.

Mislim da bi trebalo vratiti prodaju satova na forum, u podforum Ponuda i potražnja. Berza polovnih satova mi nije za forumsku trgovinu. Imamo primer na drugom forumu gde to jako lepo funkcioniše, neka pravila preuzeti, neka dodati - oduzeti mislim da će mnogo bolje biti.

+1...:thumbup:

+3
Ovako kao ovde nisam video nigde da je odvojeno.
Odem lepo na ne procitane teme,vidim sve novo,ako me interesuje otvaram,ako ne ne otvaram,ali bar znam da to postoji...

ја сам пре пар месеци то написао први

удри на омикрона јавно цену од 50евра или на омегу женеву 200евра па да сви виде колико има заинтересованих

сви форуми на свету имају исту берзу, не знам што мењати доказану ствар

I sa ovim se slazem. Definotivno

Extra :)

01. Parker Urban hemijska , boja izmedju crvene i pink.
ko nova , nije potrosen ni inicijalni ulozak u njoj - 1500 din

02. Parker urban roler, plave boje
ko nova , nije potrosen ni inicijalni ulozak u njoj - 1500 din

Fotka rolera ( sa neta je )

S0836740.jpg

Fotke hemijske ( moje fotke )
image7.jpgimage8.jpgimage9.jpg

tel : 064 17 27 916

Back