Prvi sat? Koji sat? Hellpppppp

86leka

New member
Pozdrav drugari! Hteo bih da kiupim neki sat od ovih modela! Molio bih vas za pomoc oko odabira!

FOSSIL AM 4239

1615_-images-products-AM4239.jpg

FESTINA F16243

26_f16243_8%5B1%5D.jpg

FESTINA F6693

57_thumb_1.jpg

Kupio bih jedan od ovih navedenih ili neki ako ima neko neki model a da kosta do 120e!

Zanima me i kakva je SWATCH marka! pozz i hvala unapred

Siurno ces cuti da swatch nije nista narucito,da spada u najnizi cenoni rang i da pojedini brendovi iz tog ranga imaju vise da ponude za taj novac,ali swatch je poceo eru pristupacnih satova i donekle uticao na stvaranje monogih novih brendova. U dizajnerskom smislu mislim da nudi mnogo vise nego konkurentski brendovi.
Sto se kvaliteta tice ja sam moje bukvalno do iznemoglosti maltretirao i uvek su funkcionisali savrseno. Swatch satove ces videti da nose i oni koji imaju puno skuplje satove jer upravo Swatch ima neki sarm ,ja bi se uvek u kategoriji do 100-120e uvek opredelio za njega

Hvala ljudi na odgovorima i sugestijama, ali ja sam jos u dilemi FOSSIL ili FESTINA???
Molim vas oko pomoci pri izboru!

Festina je kvalitetniji sat, barem u odnosu na Fossil tako da dileme u suštini i ne bi trebalo da bude! Između ova dva proizvođača, Festina je moj izbor.

Back