Remontoir ancre 15 rubis

fredy

New member
Puno srece i zdravlja u 2012 zelim svima na ovom netu!

Moze mi li neko dati neke informacije o ovom satu ili ima neko moguce isti mehanizam za ovaki sat?

Romontoir ancre 15 rubis
broj na poklopcu 93516-ispod4
na mehanizmu 104 403,
hvala za odgovore romano.

Afbeelding 176.jpgAfbeelding 178.jpgAfbeelding 197.jpg
Afbeelding 202.jpgAfbeelding 203.jpgAfbeelding 205.jpg

Imam vrlo sličan sat u kolekciji ali moj je u mint stanju sve očuvano ko novo isto s grbom takvim,prekrasan sat cilinder,moja preporuka je lutanje e-bayom u potrazi za mehanizmom i znaj bit će to težak posao jer su rijetki time i cijenjeni.Imam čak dva slična budem ih pokazao u jednoj temi drugi je bugarski isto cilindrica koji su davani za vojne zasluge.
Lp i sretno s nabavkom dijelova i popravkom sata.Zamjeni i staklo da bude ljepši.

Imam vrlo sličan sat u kolekciji ali moj je u mint stanju sve očuvano ko novo isto s grbom takvim,prekrasan sat cilinder,moja preporuka je lutanje e-bayom u potrazi za mehanizmom i znaj bit će to težak posao jer su rijetki time i cijenjeni.Imam čak dva slična budem ih pokazao u jednoj temi drugi je bugarski isto cilindrica koji su davani za vojne zasluge.
Lp i sretno s nabavkom dijelova i popravkom sata.Zamjeni i staklo da bude ljepši.

pozdrav,
svima hvala sto mi savetuju u vezi moga dzepnog sata.

da stvarno nije lako naci identicni mehanizam koji bi mi odgovaral za ugradnjo,do sada nabavil 3 mehanizma preko e-baya ali 100% nije nijedan.
dok ga ne ozmes sam u ruko nista od toga,uvjek neki mali detaljic fali.

pozdrav svima i srecno u potragi za novim ...................
romano.

Back