Eto, dzaba sam ja rekao da ne zelim da izazovem nikakve diskusije....jer ako cemo tako kao sto kazu vukas i banja, onda bi trebalo pogasiti sve firme od Moet & Chardona, preko Maybacha, pa sve do Hermesa, i zakljucno sa Richard Milleom
Priča se vrti oko razmetljive elite i podilaženja istoj. Zato mi je to bljutavo.
Oce! Crveni ce Vas sve u 'aps pa se tamo razbacujete misljenjima i opravdanostima i psihijatrima i RM65-ovima i ......
Dakle, u svakom svetu ima razmisljanja ovog tipa! Uostalom, sta mislite da bi Bekam u svom svetu rekao o Vama koji cenite neki tamo krs od par desetina evra pod nazivom Seiko 5 ?!? Sigurno bi Vas (a i mene) malo zalio i onda zakljucio, da su obicni ljudi jadni jer ne znaju za nista bolje (citaj skuplje).
I da se razumemo, zadovljstvo je baciti pare na hir!
Satovi jesu hir, kao sto je nama Seiko, Citizen, Certina ili Tissot, tako je nekome RM65 od 1,65 miliona samo hir koji ga cini srecnim.
:yes4:
Ajd' sad svi opet o hirovima tj., satovima.......
Otporan je na grebanje,ali nije otporan na padove.Ako padne ostaju samo staklici od njega.samo da dodam da se slazem sa svakom recenicom u ovom postu a najvise sa onom da su satovi jedan veliki hir.
nego, back on tooppic, da li ovaj sat moze da izdzi pad sa visine od pla metra recimo? ili neki jaci udarac o ivicu vrata (sto se meni jako cesto desava)...ili ce pri takvoj radnji vasih 1.65 miliona evra ostati na podu sve u parcicima..
Sta god to bilo besmislica,hir, nesto trece.... Meni se sat ne svidja, to sto je napravljen u staklu licno mi izglda kao plastika, kao swatch automatic.