Roamer Superior ili...?

MilosPO

New member
Pozdrav svima, evo i mog prvog posta na vasem forumu...naravno, pitacu vas za savet i preporuku. Planiram kupovinu sata, budzet do 40.000rsd (max), elegantnija varijanta, metalna (celik) narukvica..., te mi je u oci upao model Roamer Superior. Ima li neko iskustva? Preporuke? Predlog? I naravno sta mislite o navedenom modelu? Hvala unapred.

U nastavku link za navedeni model: https://www.youtube.com/watch?v=G1dlpawp_q4

Dobro došao.
Evo jedne slike, bratov, dobio za diplomski.
Lep je, robustan, ovaj je malo sportskiji od onog koji si ti postavio.
Po meni je to solidan Švajcarac za cca. 300 evra.
Meni se sviđa, brat je zadovoljan. Ima safir, dobra mu je narukvica, lepo leži na ruci, ostavlja dobar utisak.

20150430_184812.jpg

Cini mi se da ce vrlo brzo biti na mojoj ruci... :) Hvala na odgovorima i preporukama, potvrdjeno je ono sto sam u principu i ja mislio.

Da sam na tvom mestu ja bi uzeo nesto ovako:)Ako ti se svidja roamer,po meni je ovaj model je prelep,ali malo probija budzet...image-91d4da26be6c249d57903ccfdd979dbd-V.jpg

Bilo je na netu negde slika gde je lik matirao ove spoljašnje linkove na narukvici, tako da su sjajni ostali samo ovi koji su od tungstena i ionako im ne možeš ništa. Dobro izgleda.

Postovanje svim clanovima foruma. Pratim ovaj forum vec duze vreme i mnogo toga sam naucio ovde sto se tice sveta satova. Naime ljubitelj sam satova takozvani laicki ljubitelj jer tanko poznajem materiju. A i ovo sto znam, znam zahvaljujuci vama i forumu. Nego da skratim, imam jedno pitanje o istom satu a da ne otvaram novu temu za 20-30 dana.
I meni je zapao za oko ovaj sat u istoj kombinaciji sa crnim ciferom i metalnom narukvicom ( kupio bih posebno i koznu ).. mada se dvoumim izmedju ovog Roamera i Seika SSB095P1. Mozete li mi reci razliku izmedju ova dva sata. Naime interesuje razlika mehanizama, pouzdanosti i sveopsteg kvaliteta a da zanemarimo estetiku. Takodje kao i MilosPO imam budzet do 40.000din, pa ako neko ima neki drugi predlog/preporuku slobodno neka napise.
Ovo ce mi biti prvi "ozbiljniji" sat ( ne racunam modne ) sto se tice cene pa zelim dobro da razmislim i izvagam pre nego sto izdvojim novac, a planira se kupovina za 2-3 meseca. Licno nekako me vise vuci Roamer iz razloga sto ima safirno staklo i zbog porekla, Swiss made.. Estetski mi se svidjaju oba, takodje mi se svidja cinjenica sto iz mog ugla gledanja na oba sata lepo stoji kozna narukvica kao i metalna. Kozna za malo svecaniji izgled dok metalna moze da se prosunja ( mislim vise na Roamera ) kao i sportksa, kezual varijanta.
Izvinjavam se posto sam malo oduzio ali potrudio sam se da skratim sto vise :)
Hvala vam na vremenu sto ste izdojili sve ovo da procitate, zelim vam lep dan i satove o kojima mislite ili mastate na zglobu :)
Prijatno

Posle vasih saveta, na red je dosla i kupovina...pa reko', da se pohvalim :) Kupljen je i prvi utisci su fenomenalni...jednostavno ne mogu da ga se nagledam... :) U nastavku su i slike, cisto da podelim odusevljenje i sa vama :)

image2.JPG
image1.JPG

Hvala na preporukama jos jednom...nadam se da ce me sluziti duugo dugo :)

Odličan Roamer, bez greške! :congrats:

Kad se slegnu utisci - daj još slika, ako stigneš, može i neki opis...

Pozdrav,
nov sam na forumu i treba mi vasa pomoc oko jednog sata, rec je o Roamer Superior Day Date
ROAMER_Superior-DayDate_508293490505.jpg
razmisljam da ga kupim, problem je sto ne znam nista od njemu, na internetu ima jako malo materijala o njemu tako da svaka pomoc je dobrodosla

hvala unapred

Back