Rolex Military Submariner Blender Agency x Prohunter

RUS

Moderator
Da bi obeležili desetu godišnjicu, modna agencija Blender Agency je poručila modifikovani Rolex Military Submariner od Prohunter-a. Specifikacije i modifikacije su birane od strane osnivača kompanije i strastvenih kolekcionara Rolex brenda, Magnus Thorud and Kyrre Alver.

ROLEX Military SUBMARINER Blender Agency x PROHUNTER 01.jpg

Ova modna agencija sa sedištem u Norveškom gradu Oslo, je jedna od najuticajnijih agencija ove vrste na Skandinavskoj modnoj sceni.

ROLEX Military SUBMARINER Blender Agency x PROHUNTER 02.jpg

Rolex Vintage Military Submariner iz 1972. godine je jedan od najtraženijih Rolexovih modela u svetu. Originalno je izdavan od strane "MOD"(Britanskog ministarstva odbrane). Dolazi sa fiksiranim isglicama na lugovima, radi lakšeg i boljeg naleganja i nošenja na G10 NATO kaišu.

ROLEX Military SUBMARINER Blender Agency x PROHUNTER 03.jpg

Ovaj model ima kućište prečnika 40mm sa
DLC premazom i keramičkim umetkom na bezelu. Bezel je modifikovan od strane Prohunter kompanije, jednosmeran je sa 60 klikova i već pomenutim keramičkim umetkom.

ROLEX Military SUBMARINER Blender Agency x PROHUNTER 04.jpg

Uz standardni crni i zeleni Prohunter G10 NATO kaiš, dolazi još i kamuflažni G10 kaiš.
Kolekcija je limitirana na 10 primeraka, svaki sa "
Blender Agency 10th" natpisom i ugraviranim brojem na poklopcu.

ROLEX Military SUBMARINER Blender Agency x PROHUNTER 05.jpg
Izvor

Evo da ne bude Zmaj jedini koji nosi Rolex na nato kaisu. Salim se ali ovo mi se bas i ne svidja, a sigurno ce da bude papreno skupo cim je LE od samo 10 primjeraka

Ni meni se ne dopada.
Sada mi sat izgleda mnogo jeftino...
Po meni ga ova modifikacija ni malo nije načinila lepšim niti boljim.

Ali sad je ekslkuzivniji.:lol:

Sad ozbiljno, da nema ovo "BA" na ciferu i one gravure na poklopcu, bio bi OK, bar meni.

Ali sad je ekslkuzivniji.:lol:

Sad ozbiljno, da nema ovo "BA" na ciferu i one gravure na poklopcu, bio bi OK, bar meni.

Ali ovo "BA" ga cini jos popularnijim u nekim delovima bivse Juge. Recimo ide uz onaj pozdrav: Dje's BA :)

Back